Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 12. 2016,
23.22

Osveženo pred

7 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28

Natisni članek

odbojka Calcit Volleyball Tina Lipicer Samec

Četrtek, 1. 12. 2016, 23.22

7 let, 4 mesece

Predčasno slovo od Calcita: Tina Lipicer Samec bo postala mamica

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28
Calcit Tina Lipicer Samec odbojka | Foto Klemen Brumec

Foto: Klemen Brumec

Tina Lipicer Samec, ki je po enoletnem odmoru pred začetkom letošnje sezone okrepila vrste Calcit Volleyballa, po treh mesecih predčasno zapušča slovenske državne prvakinje. Ena najboljših slovenskih odbojkaric vseh časov je v pričakovanju naraščaja, namesto nje pa se v Calcit Volleyball po dveh sezonah vrača Sara Valenčič.

"V zadnji sezoni nisem igrala, saj sva si z možem Vasjo želela povečati družino, toda ker mi je bilo zaradi zdravstvenih težav to onemogočeno, sem se odločila sprejeti ponudbo Calcit Volleyballa in se vrniti na odbojkarska igrišča. Novica, da pričakuje naraščaj, je padla kot iz neba … Zdravnik je to komentiral kot čudež. Presrečna sem, da bom tudi jaz mamica, žal pa mi je, da bom morala zapustiti ekipo in klub ravno v trenutku, ko smo sredi naše skupne poti.

Rada bi se zahvalila soigralkam, trenerjem in predsedniku kluba Gregorju Hribarju za vse, kar so mi v teh treh mesecih dali, predvsem pa za razumevanje moje družinske poti. Calcit Volleyball bom vedno nosila v srcu in bom njegova največja navijačica. Prepričana sem, da bodo zdaj že nekdanje soigralke tudi brez mene uresničile zastavljene cilje," je veselo novico sporočila Tina Lipicer Samec.

Vodstvo kluba je tudi že našlo zamenjavo za odbojkarico, ki je v svoji bogati in uspešni karieri igrala tudi na zaključnem turnirju lige prvakinj, predlani pa tudi na tekmi zvezd italijanskega državnega prvenstva. Po dveh sezonah se v klub vrača reprezentantka Sara Valenčič, ki je s calcitovkami leta 2014/14 osvojila pokalno lovoriko. V začetku letošnje sezone je igrala za Formulo Formis, v lanski sezoni pa za Go Volley, v predlanski pa za Luko Koper. Za Calcit Volleyball bo lahko zaigrala 1. januarja, 2017.

 

Ne spreglejte