Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Petek,
15. 1. 2016,
7.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Zinedine Zidane James Rodriguez Real Madrid

Petek, 15. 1. 2016, 7.42

8 let

Zinedine Zidane ga ima počasi dovolj

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Sveže postavljeni trener Reala Zinedine Zidane je pri svojem novem poklicu naletel na prvo težavo, ki jo bo moral pazljivo rešiti. Govorimo o kolumbijskem zvezdniku Jamesu Rodriguezu.

Kolumbijec, ki je leta 2014 Real stal 80 milijonov evrov, je imel težave že z Rafo Benitezom, te pa se nadaljujejo tudi pri novem trenerju. Zinedine Zidane se je po ustoličenju na vroč stolček zavedal, da se bo moral pri sestavljanju začetne enajsterici odločiti med Kolumbijcem in Iscom, ni pa si mislil, da bo odločitev tako lahka.

Povsem zunaj forme in pretežek

Verjel je, da bo Rodriguez tudi pod njegovim vodstvom igral vsaj tako pomembno vlogo, kot jo je imel v lanski sezoni pod Carlom Ancelottijem, a to se vsaj za zdaj ne uresničuje. Kolumbijec naj bi bil povsem zunaj forme, imel naj bi tudi nekaj kilogramov preveč, predvsem pa mu manjkata motivacija za dokazovanje in volja do trdega dela.

To gre močno v nos francoski legendi in španski Sport.es poroča, da počasi izgublja potrpljenje s po novem muhastim Kolumbijcem.

Raje kot na trening misli na nočno življenje

Pri portalu so zapisali še, da sta za njegovo vedenje kriva novo okolje in prestiž, ki ga je prinesel podpis pogodbe z Realom. Rodriguez namreč obožuje nočno življenje v Madridu, prestižne avtomobile in ves luksuz, ki spada zraven.

Bežal pred policijo

Da je v tem vsaj malce resnice, potrjuje škandal izpred nekaj dni, ko je tamkajšnja policija Kolumbijca zalotila, medtem ko se je na trening peljal z vrtoglavo hitrostjo 200 kilometrov na uro. Za nameček zvezdnik kljub opozorilom policije ni hotel ustaviti vozila.

Kaj bo prinesla prihodnost?

Če bo šlo tako naprej, se peti najdražji okrepitvi vseh časov (pred njim so le Gareth Bale, Cristiano Ronaldu, Neymar in Luis Suarez) pri belem baletu ne piše nič dobrega.

V nedeljo proti Sportingu

Real se bo na naslednji tekmi, ki bo v nedeljo ob 16. uri, v španskem prvenstvu pomerila s Sportingom iz Gijona. Zidane je na klopi Reala debitiral z visoko zmago nad Deportivom (5:0), nič drugega kot to pa navijači Reala pričakujejo tudi tokrat.

Ne spreglejte