Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
31. 7. 2017,
17.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,40

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Jose Mourinho Antonio Conte Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Patrik Eler Geoffrey Kondogbia

Ponedeljek, 31. 7. 2017, 17.00

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Vprašanje je, kako se bo odzvala Ronaldova noseča izbranka #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,40

V minulem tednu smo na nogometnih igriščih in ob njih spet videli obilo akcije. Da, prav imate, čas je za nov Sportalov izbor z družabnih omrežij.

Čigav je lepši?

V minulem tednu lepih zadetkov ni manjkalo. Še posebej pa sta izstopala dva. Po enega se je prijateljski tekmi s Man Cityjem podpisal mladinec Reala Oscar Rodriguez, pod drugega pa Slovenec Patrik Eler, ki pred kratkim prestopil k francoskemu Nancyju.

Oscar Rodriguez:

Patrik Eler:

Kdo je dosegel lepšega?

  • Oscar Rodriguez.
    7,40 %
    31 glasov
  • Patrik Eler.
    92,60 %
    388 glasov
Oddanih 419 glasov

Lažje je bilo zadeti kot zgrešiti, a …

Na tekmi romunskega prvenstva med Dinamom Bukarešto in Viitorulom smo videli nekaj, kar se vidiš vsak dan. Po napaki vratarja Dinama se je sam pred praznimi vrati znašel 18-letni Valentin Costache in z dveh metrov zadel le vratnico. Poglejte, kako mu je to uspelo.

Osmešil se je tudi brazilski zvezdnik

Če najstniku romunskega prvoligaša še oprostimo za zgrešen zadetek, pa je drugače pri nogometaših, ki pri evropskih velikanih služijo milijone.

Eden iz med njih je napadalec Man Cityja Gabriel Jesus, ki je na prijateljski tekmi proti Tottenhamu zgrešil nemogoče. Brazilec ni mogel verjeti svojim očem, še manj pa mi.

Kdo pravi, da Arsenal ne osvaja lovorik?

Arsenal je na domačem pripravljalnem turnirju Emirates Cup osvojil prvo mesto. To ne bi bilo nič takega, če si ne bi Londončani izmislili svojega pravila.

Na turnirju v Londonu so sodelovali še RB Leipzig, Benfica in Sevilla. Četudi so Andaluzijci prvi dan premagali Leipzig, drugi dan pa še Arsenal niso dvignili pokala, saj je pravilo velevalo, da dvigne pokal tisti, ki na turnirju zabije največ zadetkov.

Topničarji so jih dosegli največ, zato so na koncu sami dvignili trofejo za najboljšega.

Vse skupaj je na šalo obrnil igralec Seville Wissam Ben Yedder. ''Dobili smo obe tekmi, a nismo bili prvi. Smešno,'' je na Twitterju zapisal Francoz, ki ni mogel verjeti, kaj je na koncu odločalo o zmagovalcu.

Mourinho odgovoril Conteju

Trener londonskega Chelseaja Antonio Conte je priznal, da je pred njim in njegovimi izbranci težko leto. Pravi, da ni težjega kot braniti naslov, Londončani pa bodo letos nastopali tudi v ligi prvakov. V pretekli sezoni so namreč nastopali le v domačih tekmovanjih.

''Vemo, kako težka sezona nas čaka. Pokušali se bodo izogniti katastrofi Mourinha pred dvema letoma, ko je klub zasedel šele deseto mesto,'' je po rezultatsko nič kaj uspešnih pripravah v ZDA povedal italijanski strokovnjak, Jose Mourinho pa se je na provokacijo hitro odzval.

Portugalec je odgovoril v svojem slogu in se ponorčeval iz pričeske Italijana, ki je bil v času svoje igralske kariere skoraj plešast, zdaj pa ima bujno pričesko.

Conte brez napadalcev, Costa pa še vedno uživa na počitnicah

Eden od najzaslužnejših igralcev, da se je Chelsea veselil naslova angleških prvakov, je brazilski napadalec Diego Costa, ki ga Antonio Conte ne mara že, odkar je prišel v London. Brazilec in Italijan sta bila ves čas na bojni nogi, a Costa je na igrišču še vedno dal vse od sebe, kar je na koncu modre pripeljalo do velike lovorike.

Conte se mu je po sezoni dokončno zahvalil in ga skoraj zbrcal iz kluba, zdaj pa vidi, da je pravzaprav brez pravega napadalca. Za Alvaro Morato, za katerega je zapravil 65 milijonov evrov, pravi, da mora priti v boljšo kondicijo, kar pomeni, da ima trenutno le mladega Belgijca Michyja Batshuayja. Na drugi strani pa se Costa požvižga na vse težave Chelseaja in še vedno uživa svoje počitnice. Veliko se je govorilo, da bo pozimi okrepil Atletico, kaj bo počel do takrat, pa je vprašanje. Za zdaj le uživa.

Mojstrovina nekdanjega igralca Reala

Alvaro Morata, ki se je pred dnevi iz Reala preselil v London k Chelseaju, do zdaj pri angleških prvakih ni pokazal še nič. Je pa navdušil s potezo na treningu, ko so mu zanjo zaploskali tudi soigralci. Kaj je storil?

Avtogol, ki bo odmeval še dolgo časa

Enomesečni pripravljalni turnir – mednarodni pokal prvakov – je postregel s številnimi derbiji, lepimi zadetki in akcijami, a tudi z avtogolom, ki bo buril duhove še dolgo časa. Na tekmi med Chelseajem in Interjem smo videli nekaj, česar do zdaj najverjetneje še nismo.

Rezervist Interja Geoffrey Kondogbia je pri vodstvu svoje ekipe z 2:0 zabil neverjeten zadetek. Vse bi bilo lepo in prav, če bi zadel nasprotnikova vrata, a Francoz je z evroavtogolom presenetil svojega vratarja Danieleja Padellija, ki je dobil prednost pred Samirjem Handanovićem.

Padelli je po zadetku le skomignil z rameni in se najbrž vprašal, ''kaj za vraga pa je bilo to. Geoffrey, le kaj si mislil narediti'. O čem je govora, si oglejte kar sami …

Putin je bil kriv, da so jih brutalno napadli

Po četrtkovi tekmi lige Europa med ukrajinskim Olimpik Donjeck in grškim Paokom (1:1) je bila zaradi zapisa, ki so ga med tekmo razobesili grški navijači, ''Putin mi smo s tabo. Čas je, da pokažeš svojo moč'', na tamkajšnjih ulicah prava grozljivka.

Privrženci kijevskega Dinama so po tekmi zasledovali kombi grških navijačev in jih počakali na bencinski črpalki, kjer je okoli deset navijačev napadlo osamljenega navijača Paoka.

Tega so napadli v treh valovih, na koncu pa je nesrečnik le nemočno obležal na tleh. Ni znano, kje so bili njegovi prijatelji. Številni pravijo, da so se skrivali v avtu, spet drugi, da so medtem stali v vrsti črpalke.

Ronaldo želi sedem potomcev

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je v pogovoru za kitajsko televizijo priznal, da si v prihodnosti želi sedem potomcev.

Dvaintridesetletni Portugalec, ki je pred kratkim potrdil, da ostaja član Real Madrida, je povedal, da ga je nad idejo o povečanju družine navdušil njegov najstarejši sin Cristianinho.

"Cristianinho je navdušen nad novorojenima dvojčkoma in se zelo veseli še enega otroka, ki je na poti. Pravi, da bi rad imel šest bratov in sester, ker je ta številka magična, in jaz se z njim popolnoma strinjam," je svoje načrte razkril Ronaldo.

Slavnemu nogometašu, očetu sedemletnega Cristianinha in pred kratkim rojenih dvojčkov Eve in Matea, sta otroke rodili neznani nadomestni materi z zahodne obale ZDA. Portugalec trenutno z 22-letno špansko manekenko Georgino Rodriguez pričakuje že četrtega otroka, ni povedal, ali za njegovo željo že ve njegova izbranka. Vprašanje je, ali bo njegovi ideji prikimala.

Bo španska manekenka pristala na štiri nosečnosti?

  • Da, kar je treba ni težko.
    22,68 %
    66 glasov
  • Ne, Ronaldo bo moral sedmico zadeti kje drugje.
    15,12 %
    44 glasov
  • Ne vem, koga briga.
    62,20 %
    181 glasov
Oddanih 291 glasov

Celoten intervju s Cristianom Ronaldom:

Ne spreglejte