Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 7. 2017,
22.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Lionel Messi Lionel Messi Ronaldinho Gianluigi Buffon Neymar Luis Suarez

Ponedeljek, 24. 7. 2017, 22.00

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Groza, s čim se hvali nekdanji angleški nogometni zvezdnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Kaj se je prejšnji teden dogajalo na in predvsem ob nogometnih zelenicah? Pred vami je ponedeljkov izbor dogajanja z družabnih omrežij.

Ruska lepotica, ki osvaja Cristiana Ronalda

Lepa Tanja Mitjušina je v enem izmed zadnjih intervjujev odkrito osvajala Cristiana Ronalda. "To je idealen moški. Mislim, da je zaseden, a nikoli se ne ve," je portugalskemu nogometnemu zvezdniku sporočila ruska lepotica, ki je zaslovela s poziranjem v kopalkah in novinarja, ki jo je spraševal, prosila, naj njeno sporočilo prenese slovitemu strelcu Real Madrida.

Intervju, v katerem je osvajala Cristiana Ronalda:

To je lepa Tanja Mitjušina:

 

💙such a beautiful day💙😛😋

A post shared by Tanya MITYUSHINA🍒🍑 (@mit_tanya) on

 

I sea 🌊 you... 😋 #backwhereibelong 💙#LA

A post shared by Tanya MITYUSHINA🍒🍑 (@mit_tanya) on

Ronaldinho je navdušil na peščeni plaži

Ronaldinho, nekoč najboljši nogometaš na svetu, na profesionalni ravni nogometa ne igra že nekaj časa, je pa danes 37-letni nekdanji as Barcelone in še nekaterih velikanov v teh dneh pogosto gost peščenih plaž. Na eni izmed njih je v družbi prijateljev zaigral odbojko na pesku, in sicer kar z nogami. Ob tem je navdušil in dokazal, da zna še vedno spraviti občinstvo na noge.

Na igrišče so prišli v nevsakdanji družbi

Nogometaši Real Madrida in Manchester Uniteda so se prejšnji teden mudili v ZDA, kjer so med seboj odigrali tudi prijateljsko tekmo. Končala se je z remijem 1:1, po enajstmetrovkah pa so se zmage pred ameriškim občinstvom veselili Angleži. Pred tem so se oboji v središču pozornosti znašli tudi zaradi družbe, v kateri so prišli pred navijače. Na zelenico jih je namreč pospremil Ronald McDonald. Zaščitni znak najbolj znane verige s hitro prehrano na svetu.

Spoznajte ukrajinskega Lionela Messija

Na spletu se je pojavil kup videoposnetkov mladega ukrajinskega dečka, ki sliši na ime Aleksej Karas in je zelo nadarjen nogometaš. Celo tako zelo, da so mu nekateri pripeli zanimiv vzdevek. Kličejo ga ukrajinski Lionel Messi.

Ima Neymar novo dekle?

Neymar v zadnjih dneh medijski prostor polni predvsem zaradi domnevnega prestopa v PSG. Iz Barcelone naj bi tja odšel za kar 222 milijonov evrov. Se je pa Brazilec znašel v središču tudi zaradi nečesa drugega. 25-letni zvezdnik, ki je po novem že nekaj časa samski, naj bi namreč imel novo dekle. Družil naj bi se z Demi Lovato. Ameriško pevko, s katero so ga videli pohajkovati po nedavni tekmi med Barcelono in Juventusom (2:1), na kateri je zablestel z dvema goloma.

To je Demi Lovato:

 

🍑🍑🍑

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

Bitch I don't need introduction...

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

#WatchSorryNotSorry 😈

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Pri namiznem tenisu se je veselil, kot da bi odločil finale svetovnega prvenstva

Nogometaši si čas med treningi in tekmami v času priprav včasih krajšajo tudi z igranjem namiznega tenisa. Tako je očitno tudi z Luisom Suarezom. Zvezdnik Barcelone ga je igral nedavno, ob tem pa se po eni izmed točk, ki mu je uspela, veselil, kot da bi ravnokar z golom odločil finale svetovnega prvenstva.

Groza, s čim se hvali nekdanji angleški nogometni zvezdnik

Vinnie Jones, nekdanji zvezdnik angleškega nogometa, ki je bil znan po grobi in neizprosni igri, po koncu nogometne poti pa se je posvetil filmski karieri, je v teh dneh šokiral, potem ko je na spletu objavil "podvig", ki mu je uspel. Odpravil se je namreč na lov in pri tem pomagal ubiti več kot 100 lisic. "Me lahko kdo premaga?" je zapisal ob fotografiji, na kateri je več deset mrtvih lisic in seveda poskrbel za ogorčenje med zaščitniki živali.

Sporna fotografija:

lisice | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Sporna fotografija legendarnega Italijana, ki buri duhove

Gianluigi Buffon, zvezdnik in dolgoletni vratar torinskega Juventusa, se je po naporni in uspešni sezoni, v kateri se je s Torinčani veselil novega naslova italijanskega prvaka in v ligi prvakov prišel do finala, v družbi svoje partnerice Ilarie D'Amico odpravil na zaslužene počitnice. Preživljata jih na jahti. Ko počitnikuje tako znan obraz, kot je 40-letni vratar, pa seveda ob njem ne manjka paparacov, ki so na preži.

Tako je bilo tudi tokrat, uspel pa jim je spektakularen posnetek, na katerem je videti, da njegova boljša polovica oralno zadovoljuje slovitega vratarja. Buffon se je na takšne zapise že odzval. Dejal je, da je šlo za nekaj drugega, ob tem pa italijanskemu tabloidu, ki je objavil sporno fotografijo, zagrozil s tožbo.

Tragično preminulemu Brazilcu se je rodil sin

Se še spomnite tragične letalske nesreče Chapecoenseja, v kateri so umrli številni nogometaši in člani osebja tega brazilskega nogometnega kluba? Prejšnji teden se je rodil sin enega izmed nogometašev, ki so umrli v njej. Sin Tiaguinha, ki so ga poimenovali kar po njem.

t | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Ganljivo slovo od soigralcev

Španec Alvaro Morata je spet zapustil Real Madrid, pri katerem nikoli ni dobil prave priložnosti za igro, in se napotil v Chelsea. Pred odhodom v nov klub se je poslovil od svojih soigralcev. Poglejte, kakšno je bilo slovo na treningu od nekdanjih soigralcev v Španiji.

Ne spreglejte