Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 7. 2017,
18.16

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,78

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Dani Alves Leonardo Bonucci Kylian Mbappe Kylian Mbappe Manchester United Emily Ratajkowski Joana Sanz Gareth Bale Arsenal Carles Puyol Lucas Biglia

Ponedeljek, 17. 7. 2017, 18.16

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Zagrabil ga je za vrat in mu rekel, da mu bo polomil noge

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,78

Kaj se je ob robu nogometnega sveta dogajalo prejšnji teden? Pred vami je nov Sportalov izbor z družabnih omrežij.

Prekršek legende Barcelone

Med tednom sta se na Areni O2 v Londonu na turnirju ''šest zvezd'' tekmi pomerili  nekdanji selekciji Anglije in Španije. Turnir je dobrodelne narave, na katerem vlada dobro in prijateljsko vzdušje, vseeno pa se je nekdanji kapetan Barcelone Carles Puyol spozabil in s podplatom grdo zadel nekdanjega člana United in Evertona Phila Nevilla.

''To je najhujši štart s podplatom, ki sem ga kdajkoli videl v nogometu. Upam, da se bosta Fifa in Uefa vse pogledali in ukrepali,'' se je po tekmi v intervjuju v Sky Sports šalil Phil. Ga pa je razžalostilo, da sodnik sploh ni dodelil prekrška. ''Govoril sem že s Paulom Scholsom, dejal je, da bo uredil zadeve,'' je še v šali dodal mlajši od bratov Neville.

''Oprosti, upam, da je s tvojim kolenom vse v redu. Ni bilo namerno,'' se je po tekmi Nevillu opravičil tudi Puyol, ki grozljive poteze očitno ni napravil namerno, a videti je res zelo grdo.

Neverjetno, kakšne noge ima Gareth Bale

Zvezdnik Reala Gareth Bale, ki je v zadnjem času veliko manjkal zaradi poškodb, se z belim baletom vneto pripravlja na novo sezono. Valižan je že zdaj v izjemni fizični kondiciji, še posebej pa v oči padejo njegove noge.

Videti je nemogoče, a ...

Arsenal je na pripravljalni tekmi med z Westrn Sydney Wanderers prejel zanimiv zadetek. Ko je sodnik le nekaj metrov od vrat topničarjev zapiskal indirektni prosti udarec – vratar Arsenala je prijel podajo soigralca – so se v gol nagnetli prav vsi člani angleškega velikana, a vseeno prejeli zadetek. Poglejte si, kako jim je to uspelo.

Razlog, zakaj je Dani Alves zavrnil Pepa Guardiolo

Potem ko je vse kazalo, da bo Dani Alves spet združil moči z nekdanjim trenerjem pri Barceloni Pepom Guardiolo, si je Brazilec v zadnjem trenutku premislil in odšel francosko prestolnico. Pri PSG bo zaslužil še enkrat več kot bi pri Manchester Cityju, po poročanju angleškega tabloida The Sun pa to ni bil glavni razlog za nepričakovano košarico Cityju.

Glavno besedo pri prestopu v Pariz naj bi imela njegova partnerica Joana Sanz, s katero se je Alves pred nekaj dnevi poročil na Ibizi. Brhka 23-letna španska manekenka namreč že zdaj živi v Parizu, tam pa se ji je pridružil še njen Dani.

 

Te amo tanto que no sé ni como mas expresarlo 💕 #dreamwedding

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz) on

 

🐱💘 #myeverything

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz) on

 

Hey babeeeeee😜 #summeriscoming

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz) on

 

📸fresh digitals at @sightmanagement 😜bikini by @womensecretofficial 💘

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz) on

Velika poteza Ajaxovih navijačev

Po žalostni vesti, da ima 20-letni Ajaxov nogometaš Abdelhak Nouri po kolapsu med pripravljalno tekmo z Werderjem hudo poškodovane možgane in nima možnosti, da se pozdravi, so v znak podpore Ajaxovi navijači obkrožili njegov dom in njegovi družini pokazali, da jim bodo v teh težkih trenutkih stali ob strani.

Zbralo se jih je na tisoče, močno ganjeni pa so bili tudi člani družine nesrečnega nogometaša.

Zvezdnik Chelseaja se je v dresu Atletica spomnil na Conteja

Zdaj je dokončno jasno, da se bo moral Chelsea v prihodnje znajti brazilskega odličnega napadalca Diega Coste, ki je bil v pretekli sezoni ob Edenu Hazardu najbolj zaslužen za to, da so se modri veselili angleškega naslova. Že pred časom se je veliko pisalo o njegovi vrnitvi k Aleticu, zdaj pa je nogometaš to le potrdil.

Trener Chelseaja Antonio Conte Brazilca ni nikoli maral, prodati ga je želel že v lasnki sezoni, tako da mu tudi zdaj ne bo niti malo hudo.

Kaj si o vsem tem misli muhasti Brazilec, je pokazal na Instagramu. Costa se je na zabavi v Lagartu v Braziliji snemal v živo in medtem nosil dres Atletica. Med številnimi, ki so komentirali prenos v živo, je bil tudi njegov soigralec pri Londončanih Cesc Fabregas, ki je vse skupaj sprejel z nasmehom, Costa pa mu je odgovoril: "Objemi Conteja še v mojem imenu."

Privlačna manekenka osvojila srca rdečih vragov

Po prijateljski tekmi med Manchester Unitedom in LA Galaxy je Adidas, športni opremljevalec rdečih vragov, v Los Angelesu pripravil zabavo, na kateri je bila tudi ameriška manekenka Emily Ratajkowski. Ta je v trenutku očarala nogometaše Uniteda, da so kar v vrsti stali, da bi se fotografirali z njo.

Emily ima na Instagramu kar 14 milijonov sledilcev:

 

Shooting today in NYC mid-January in 40 degree weather in MY UNDERWEAR. Working hard lol ❄️💪🏽😜

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

❤️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Monday stretch

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Why can't this be right now?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

So happy to announce my campaign with @amoreandsorvete 🙌🏽

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Kakšen spodrsljaj nove okrepitve AC Milana

Argentinski defenzivni vezist Lucas Biglia je že deseta okrepitev AC Milana, ki je v tem poletju zapravil že 190 milijonov evrov. Zdaj že nekdanjega nogometaša Lazia so ob prihod na San Siru obkolili navijači, eden od teh pa je izkušenega 31-letnega Argentinca vprašal, ali ima svojim novim navijačem kaj sporočiti.

Biglia: Forza Lazio!

Navijač: Kakšen Lazio?!

Biglia: Oh, oprostite, mislil sem forza Milan!

Argentinec očitno še ni dobro dojel, da je prestopil v Milano. Ne nazadnje je v Rimu igral vse od leta 2013.

''Velika'' oznanitev čudežnega dečka

Potem ko je Monaco v tem poletju prodal že polovico ekipe, ki je lani osvojila francosko prvenstvo in nastopila v polfinalu lige prvakov, je svoje navijače prestrašil tudi najstnik Kylian Mbappe, ki ga želi skoraj vsa Evropa.

Dan pred nastopom pred kamero je na socialnih omrežjih napovedal oznanitev velike novice in držal obljubo. Na začetku zelo čustveni govor se je končal z zanimivim preobratom. Mbappe na koncu ni povedal, kje bo nadaljeval kariero, ampak le, s katerim nogometnim čevljem opremljevalca Nike bo v tej sezoni navduševal svoje navijače. 

Vseeno bo francoski čudežni deček najverjetneje vsaj še eno leto ostal pri Monacu, saj je za evropske velikane predrag. Monaco pravi, da se bo želel pogajati šele pri odškodnini 130 milijonov evrov.

Je to razlog, zakaj je Real v Cardiffu razbil Juventus?

Na junijskem finalu lige prvakov v Cardiffu je Real gladko, s 4:1, premagal Juventus in prišel do 12. lovorike v tem tekmovanju, stara dama pa je še sedmič izgubila v finalu. Ob senzacionalnem prestopu Leonarda Bonuccija k rivalskemu Milanu je v javnost prišel tudi incident, ki se je v slačilnici Torinčanov zgodil pred začetkom finala. Takrat naj bi Dani Alves v garderobi navijal brazilsko glasbo, po robu pa se mu je postavil ravno Bonucci.

Ta naj bi Alvesu dejal, da mu bo, če ne bo v treh sekundah glasbe utišal, polomil noge. A ker ga zvezdniški Brazilec ni poslušal, se je vse skupaj stopnjevalo. Bonucci je neposlušneža celo prijel za vrat in bil tik pred tem, da ga tudi udari, ko je v garderobo prišel trener Massimiliano Allgeri in se v trenutku odločil za kazen, da bosta oba po sezoni morala zapustiti staro damo.

To zgodbo naj bi srbskemu novinarju zaupal hrvaški napadalec Juventusa Mario Mandžukić, ki se je na vse skupaj tudi odzval. ''Nikoli nisem nikomur razlagal ničesar o Daniju in Leu. Kdor me pozna, ve, da nikoli ne govorim za hrbtom. Če treba, povem, kar me moti, vsakomur v obraz. Vse skupaj je izmišljeno,'' je dejal Mandžukić.

Oglasil se je tudi Alves, ki je pred dnevi podpisal pogodbo za PSG. ''Po porazu smo skupaj trpeli in se pogovarjali do šestih zjutraj, ne govorite neumnosti, če ne poznate resnice.'' 

Ne spreglejte