Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
29. 2. 2016,
16.28

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Louis van Gaal Lionel Messi Lionel Messi Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Neymar Francesco Totti Samir Nasri

Ponedeljek, 29. 2. 2016, 16.28

6 let, 7 mesecev

To je nova lepotica, ki jo pripisujejo Cristianu Ronaldu

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Za nami je nov nogometni teden, ki je ob tem, kar je ponudil na igrišču, poskrbel za še marsikaj zanimivega. Katere dogodke, ki so zaokrožili po spletu, smo izbrali tokrat?

Zvezdnika PSG so ob živce spravili najstniki

Nizozemec pri PSG Gregory van der Viel se je sprehajal po ulicah, ko ga je opazila skupinica najstniških navijačev velikega rivala Marseilla in začela skandirati navijaške pesmice, naperjene proti pariškemu klubu. Nizozemski reprezentant je ob tem izgubil živce in poskrbel za videoposnetek, ki je hitro zaokrožil po spletu.

Neymar se odlično znajde tudi za klavirjem

Da je Brazilec mojster nogometa, je znano že nekaj časa, zdaj pa je Neymar dokazal še, da se dobro znajde tudi za klavirjem. Oglejte si video, s katerim je navdušil. Nekoliko manj se je z mikrofonom izkazal njegov soigralec pri Barceloni in rojak Dani Alves.

To je nova lepotica, ki jo pripisujejo Cristianu Ronaldo

Nov teden in nova namigovanja o tem, s kom si posteljo deli portugalski zvezdnik Real Madrida Cristiano Ronaldo. Tokrat so trikratnemu najboljšemu nogometašu leta na svetu pripisali bolgarsko lepotico Nikoleto Lozanovo. Tej nogometaši še zdaleč niso tuji. Pred časom je bila namreč poročena z zvezdnikom bolgarskega nogometa Valerijem Bojinovim.

Trener Man Utd je spet poskrbel za smeh

Louis van Gaal v zadnjem času pogosto zabava otoške medije, tudi tokrat jih je. Nizozemec, ki sedi na klopi Manchester Uniteda, je s teatralnim vložkom z derbija proti Arsenalu, njegova ekipa ga je dobila s 3:2, poskrbel za obilo smeha.

Francesco Totti se je pošalil s soigralcem

Francesco Totti, legenda Rome, je bil v zadnjem času v središču pozornosti zaradi besed, s katerimi je izrazil nezadovoljstvo nad svojim statusom, zaradi česar ga na eni izmed tekem ni bilo niti na klopi Rimljanov. Konec tedna, ko je Roma v italijanskem prvenstvu igrala proti Empoliju in zmagala, je bil na klopi in ni dobil priložnosti za igro, a ga to očitno ni preveč zmotilo. Bil je namreč dobre volje. Vsaj po spodnjem videoposnetku sodeč.

Zvezdnik Man Cityja in njegova nova pričeska

Zvezdnik Manchester Cityja, ki se v Angliji bori za naslov, Samir Nasri, si je obarval pričesko v barve kluba, katerega barve brani. Vam je všeč?

Zimbabvejci so hoteli posnemati Barcelono, toda …

Tudi do nogometašev Dynama iz Zimbabveja je očitno prišla novica o tem, na kakšen način sta enajstmetrovko izvedla Lionel Messi in Luis Suarez pri Barceloni, zato so ju skušali posnemati. In videli, da vse le ni tako preprosto, kot se morda zdi, ko največje zvezdnike svetovnega nogometa spremljaš prek televizijskih prenosov …

Afganistanski deček že veselo pozira z Messijevim dresom

Petletni deček Murtaza Ahmadi, čigar fotografija z improviziranim dresom Lionela Messija, narejenim iz polivinilaste vreče, je pred časom zaokrožila po spletu in sprožila ogromen val zanimanja svetovne javnosti. Ko je novica o njem prišla na Messijevo uho, je v Afganistan hitro poslal nekaj svoje opreme in zraven pristavil še podpise. Zdaj je mali Murtaz že veselo poziral z novim kosom športne opreme, ki ga je dobil.

Ker se je postavila na stran idola, je izgubila službo

Lepa Francesca Brienza je bila zaposlena pri Romi, bila je voditeljica njene klubske televizije, a je zdaj že brezposelna. Razlog? Pri Romi so jo odpustili, ker se je na enem izmed družbenih omrežij v sporu trenerja Luciana Spallettija in ikone kluba Francesca Tottija postavila na stran idola na tisoče navijačev Rome.

Kakršen oče, takšen sin

Nekdanji zvezdnik Barcelone in Chelseaja, morda najboljši islandski nogometaš vseh časov Eidur Gudjohnsen, ima sina, ki gre očitno po njegovih stopinjah. Vsaj sodeč po golu, ki ga je na tekmi dečkov Barcelone, mlajših od 12 let, zabil prejšnji teden.

Ne spreglejte