Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sobota,
28. 7. 2018,
16.32

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,50

1

Natisni članek

Rajko Rotman

Sobota, 28. 7. 2018, 16.32

5 let, 8 mesecev

Rajko Rotman se je vrnil v Kayserispor

Slovenski reprezentant ostal v Turčiji in se vrnil tja, kjer je že bil

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,50

1

Rajko Rotman | Foto Vid Ponikvar

Foto: Vid Ponikvar

Rajko Rotman bo še peto leto igral v prvi turški ligi, potem ko je naznanil, da je podpisal enoletno pogodbo s Kayserisporjem. S klubom, katerega član je bil že pol leta.

Potem ko je v prejšnji sezoni igral za Götzepe in v njegovem dresu redno nastopal, je Rajko Rotman našel nov, a pravzaprav star turški klub. Okrepil je Kayserispor, za katerega je med januarjem in junijem lani že igral kot posojen nogometaš Basaksehirja, pri katerem je leta 2014, ko je tja prestopil iz velenjskega Rudarja, začel svojo turško odisejado, ki zdaj traja že štiri leta.

"Zelo sem vesel, da lahko najavim podpis pogodbe s Kayserisporom, pri katerem sem preživel najlepše dni, odkar sem prišel v Turčiji. Želel sem si ostati že lani, a se ni izšlo, zato sem zdaj toliko bolj vesel, da sem se vrnil v klub, v mesto in k navijačem, ki jih obožujem," je ob tem na Instagramu zapisal občasni slovenski reprezentant Rajko Rotman, ki je do zdaj zbral 13 nastopov za Slovenijo.

29-letni vezist je za Kayserispor v svoji prvi tamkajšnji epizodi sicer zbral 18 nastopov in zabil en gol. V prvi turški ligi je v majicah Kayserisporja, Basaksehirja in Götzepeja odigral skupaj že 80 tekem in zabil dva gola.

Kayserispor je bil v prejšnji sezoni prve turške lige sicer osmi, novo sezono pa bo začel 13. avgusta.

 

i am very happy to announce, that i signed with Kayserispor , where i spend my best day since i am in Turkey! it was my wish to stay in this club last year but unfortunately i didnt stay , but thats why i am today even more happy to have return to the club , city and fans that i love ... i am also very happy for all the nice welcome mesages from the Kayserispor fans! i will every time give my best for this club and fans like i did before! happy to be in my second home again.... buyuk Kayserispor! Türkiye’de en iyi günlerimi geçirdiğim Kayserispor ile imzaladığımı duyurmaktan çok mutluyum! Geçen yıl bu kulüpte kalmak istedim fakat olmamisti şehir ve taraftarlari cok seviyorum geldigim için cok mutluyum. Kayserispor taraftarlarının tüm hoş geldin mesajlari için de çok mutluyum! Her zaman kulüp icin mucadele verecegim daha önce yaptığım gibi kayserispor ve taraftar icin elimden geleni yapacagim.Yeni yine yeniden evimdeyim. Büyük KAYSERĪSPOR! #kayserisporfk #kapalikale

A post shared by Rotman Rajko (@rajko_rotman) on

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Preberite še:

Sportal Slovenski reprezentant, ki uživa med fanatičnimi Turki
Ne spreglejte