Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 11. 2023,
20.00

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,44

Natisni članek

vstopnice Evropsko prvenstvo 2024 slovenska nogometna reprezentanca Euro 2024 Euro 2024 Kvalifikacije za Euro 2024

Četrtek, 23. 11. 2023, 20.00

2 meseca, 3 tedne

Nakup vstopnic za Euro 2024

Slovenski navijači, pozor!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,44
slovenska nogometna reprezentanca | Slovenci bodo drugič nastopili na evropskem prvenstvu. | Foto www.alesfevzer.com

Slovenci bodo drugič nastopili na evropskem prvenstvu.

Foto: www.alesfevzer.com

Po uvrstitvi slovenske nogometne reprezentance na Euro 2024 evforija med navijači ne popušča. Številni že pogledujejo proti junijskemu spektaklu v Nemčiji, kjer bo za slovenske navijače na voljo deset tisoč vstopnic za posamično tekmo slovenske nogometne reprezentance v skupinskem delu prvenstva. Prodaja bo potekala med 1. in 12. decembrom izključno preko spletne aplikacije Evropske nogometne zveze, ki je pristojna za trženje vstopnic. Nakup turističnih aranžmajev, ki bi vključevali vstopnice za tekme evropskega prvenstva, ne bo mogoč, so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije.

Euro 2024 splošna
Sportal Želite kupiti vstopnico za tekmo Slovenije na Euru?

Žreb skupin bo 2. decembra v Hamburgu. Kot so še sporočili iz NZS, bodo lahko slovenski navijači med 1. in 12. decembrom oddali prošnjo za nakup vstopnic za tekme slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu. V sklopu faze prijave za nakup bo na voljo deset tisoč vstopnic za posamično tekmo skupinskega dela. V kolikor bo zanimanje za posamično tekmo večje, bo o možnostih nakupa vstopnic odločal žreb (zato ni pomembno, kdaj v tem časovnem oknu oddate vlogo). Prosilci za nakup vstopnic bodo po uspešno oddani vlogi obveščeni o žrebu in pogojih/načinu plačila vstopnic (predvidoma v januarju 2024).

Med marcem in majem 2024 bo stekla faza predprodaje vstopnic po nakupnih cenah. Tudi faza preprodaje bo potekala preko aplikacije evropske nogometne zveze (Uefa), kjer bodo uporabniki ustrezno obveščeni o vseh ključnih terminih. Posamičen kupec bo imel možnost prodati svoje vstopnice za določeno tekmo po nakupni ceni drugemu kupcu.

Vse vstopnice, ki ne bodo pošle v prvih dveh fazah prodaje, bodo ponovno sproščene za nakup v fazi prodaje v "zadnjem hipu", ki pa bodo na voljo za nakup celotni nogometni javnosti in ne bodo več rezervirane izključno za slovenske navijače.

Vstopnice Euro 2024 | Foto: NZS Foto: NZS

Kaj pa cena?

Vstopnice za Euro 2024 bodo na voljo za nakup v štirih cenovnih kategorijah. Najcenejše vstopnice za tekme skupinskega dela prvenstva bodo v prodaji od 30 evrov naprej, vsak posameznik pa bo imel možnost nakupa največ štirih vstopnic. Aplikacija za nakup vstopnic bo uporabnikom nudila tudi možnost nakupa sedežev za večje skupine ljudi preko možnosti "Seat with" (Sedi z). Kupec bo imel možnost posredovati številko naročila prijatelju in na ta način povezati sedišča. Možnost "Seat with" je vezana zgolj na nakup vstopnic znotraj iste cenovne kategorije, so še zapisali pri NZS.

Podrobnosti nakupa vstopnic:

  • Celotna prodaja vstopnic za tekme Eura 2024 bo potekala izključno preko mobilne aplikacije.
  • Vsak imetnik vstopnic bo moral opraviti postopek registracije in zagotoviti osebne podatke. Postopek registracije bo potekal preko elektronskega naslova.
  • Vstopnice za Euro 2024 bodo na voljo izključno v elektronski obliki, pri čemer bodo vezane na elektronski naslov in osebne podatke kupca.
  • Vsak kupec vstopnic bo preko elektronske pošte obveščen o možnostih prenosa vstopnic in splošnih pogojih uporabe.
  • Kupec vstopnice bo približno pet dni pred posamično tekmo prejel vstopnice v mobilno aplikacijo.
  • Vstop na posamično tekmo bo omogočen zgolj ob predložitvi vstopnice, osebnega dokumenta in QR-kode, ki bo v aplikaciji na voljo/aktivirana tri ure pred tekmo.

Preberite še:

Euro 2024 splošna
Sportal V Nyonu zaplesale kroglice za play-off Euro 2024
Primož Gliha
Sportal Gliha ni več selektor Kosova, prihaja legenda Jugoslavije?
Stephen Kenny
Sportal Kvalifikacije terjale še eno trenersko žrtev
 
Ne spreglejte