Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
10. 1. 2017,
12.35

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,40

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Samir Nasri Gerard Pique Lionel Messi Lionel Messi Michael Owen Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo nogomet Steven Gerrard Wayne Rooney Pierre-Emerick Aubameyang

Torek, 10. 1. 2017, 12.35

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Bo obisk seksi zdravnice obžaloval za vedno? #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,40

V nogometu nikoli ni dolgčas in nič drugače ni bilo minuli konec tedna. Kaj se je dogajajo na nogometnih zelenicah in ob njih?

Vandali na delu: prepolovili so Messijev kip

Medtem ko Cristiano Ronaldo v žep pospravlja nagrado za nagrado, njegovemu največjemu tekmecu ​Lionelu Messiju v teh dneh ni lahko. Argentinec, ki z Barcelono v letošnjem letu še čaka na prvo zmago in izgublja boj za španskega prvaka, je ravno v ponedeljek prejel novo slabo informacijo. Iz Buenos Airesa je prišla vest, da so vandali oskrunili njegov kip in ga prepolovili.

Podobno se je v preteklosti zgodilo tudi s kipom Ronalda v njegovi rodni Madeiri, a portugalski vandali so bili bolj prizanesljivi. Takrat so na hrbet njegovega kipa z rdečo barvo napisali Messi.

Steve G obiskal oboževalko

Steven Gerrard, ki se je pred kratkim nogometno upokojil, je obiskal svojo veliko oboževalko Charlie, ki ima možganski tumor. Legenda Liverpoola je potrkala na njenih vratih in jo, povsem šokirano, objela. Velika poteza velikega nogometaša.

Toliko las na eni sami sliki

Na nogometnih igriščih se kaj hitro zgodijo kratki stiki. V enega sta se v soboto zapletla Marouane Fellaini (Man Utd) in Danny Williams (Reading). Strasti so se hitro pomirile, zaradi zanimivih pričesk obeh pa sta Belgijec in Američan zunanjim opazovalcem ponudila, da so njun prepir obrnili na šalo.

Eden se celo sprašuje, ali obstaja kakšna stvar, ki je Simpsonovi, znana risana serija, niso predvideli. Med drugim so napovedali, da bo nekega dne predsednik ZDA ravno Donald Trump.

Neposrečena šala

Pred tekmo španskega prvenstva  med Realom in Granado je Cristiano Ronaldo na Santiago Bernabeu pokazal novo zlato žogo. Družbo so mu delali tudi nekdanji dobitniki te individualne nagrade – brazilski Ronaldo, Luis Figo, Zinedine Zidane in ne boste verjeli, Michael Owen. Da, tudi Anglež, ki je se je zlate žoge veselil leta 2001, ko je blestel v dresu Liverpoola.

Owen, ki ga po nobenem kriteriju ne uvrščamo med najboljše nogometaše vseh časov, je na svečanem dogodku v Madridu kar malce bodel v oči, da je bilo vse skupaj še bolj zabavno, pa je poskrbel kar sam in se z nepremišljenim tvitom sam spravil v težave. 

''Dokler nisem videl svojega prijatelja Ronalda, sem mislil, da sem se sam zredil,'' je bil zapis nekdanjega angleškega reprezentanta, ki bi moral biti šala, njegovi sledilci pa ga raztrgali. ''Owen, Ronaldo ni tvoj prijatelj, stavim, da se te sploh ne spomni,'' je zapisal eden izmed jeznih oboževalcev Brazilca. ''Govoriš o nogometnem bogu, tako da pazi na svoj jezik,'' pa je zapisal drugi. Teh zapisov je pdo njegovim tvitom še mnogo več.


To je bilo malce čudno

Na tekmi tretjega kroga angleškega pokala FA je Liverpool le remiziral s četrtoligašem iz Plymoutha (0:0), kar pomeni, da se bo morala tekma ponoviti. Na Anfieldu pa nismo videli samo nemoči Liverpoola, ampak tudi nenavadno početje branilca gostov Sonnyja Bradleyja, ki se je spravil na Emreja Cana. Tega je najprej potipal pod pazduho, nato pa mu poskušal poriniti še prst v uho. Ni kaj, nemški reprezentant ima očitno novega oboževalca.

Svečan dogodek in trenirka

Zvezdnik Borussie iz Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyang je na prireditvi, na kateri so razglasili najboljšega afriškega nogometaša v letu 2016, prišel kar v trenirki. V družbi Sadia Maneja in Riyada Mahreza, ki sta oba v oblekah, je videti naravnost smešno, a razlog je povsem preprost, Gaboncu je letalska družba izgubila prtljago.

Grozljiva poškodba srbskega napadalca

Nogometaš Newcastla Aleksandar Mitrović se je na tekmi pokala FA poškodoval. Po trku z vratarjem Birminghama si je grdo poškodoval koleno in moral že po desetih minutah na nosilih zapustiti igrišče. Za kako neugodno poškodbo gre, kaže tudi fotografija, ki se je pojavila na družabnih omrežjih.

Edina razveseljiva vest, morda celo najpomembnejša, je tudi ta, da so kosti cele, prav tako tudi vezi, kar pomeni, da srbski reprezentančni napadalec ne bo tako dolgo odsoten, kot so napovedovali številni.


Zavrnil je Rooneyja?

Wayne Rooney je v soboto na tekmi pokala FA v dresu Manchester Uniteda dosegel že 249. zadetek in na večni lestvici ujel klubsko legendo sira Bobbyja Charltona. Po tekmi je Rooney poskušal, vsaj tako je videti na posnetku, dres zamenjati z nogometašem Readinga Georgeem Evansom, ta pa je odkimal.

Internet je skočil v zrak in hitro seštel dva plus dva ter naredil zgodbo, da je napadalca Evans zavrnil, ker je ta nekdanji član mladinske šole Cityja, mestnega rivala Uniteda. A navdušenje nad to potezo navijačev sinjemodrih je ugasnil kar sam Evans, ki je v tvitu zapisal, da je sam prosil za Rooneyjev dres in da je to po visokem porazu (4:0) hotel storiti v tunelu (na poti v slačilnico).

Na vse poročanje, povezano s tem dogodkom, ki so ga vsi angleški mediji pograbili kot vročo žemljico, se je odzval tudi novi rekorder Rooney. Kako, si poglejte kar sami.

Branilec Barcelone se je spravil na šefa

Branilec Barcelone Gerard Pique se po tekmi španskega prvenstva med Barcelono in Villarrealom, ki se je končala z remijem (1:1), žugal predsedniku La Lige Javierju Tebasu in ga vprašal: ''Si videl to? Da, ravno ti.'' Nato je odšel v slačilnico. Pique po tekmi ni mogel preboleti nedosojene enajstmetrovke, ko je strel Lionela Messija z roko ubranil branilec rumene podmornice Bruno.

Pique, ki je imel veliko povedati čez sodnike že po tistem pokalnem porazu proti Athleticu, bi lahko zaradi vseh komentarjev na račun sojenja prejel kazen.

Kaj je razjezilo Piqueja?

Enajstmetrovko bi morali dobiti domačini:


Nasri v velikih težavah

Francoski zvezdnik Samir Nasri je v zimskem premoru španskega prvenstva, kjer za Sevillo igra kot posojen nogometaš Man Cityja, z dekletom obiskal ZDA. Tam je zbolel in predlagali so mu, da obišče posebno kliniko, kjer se po intravenozni terapiji Drip Doctor počutiš, kot bi se na novo rodil.

Nasri je nasvet upošteval, a kljub temu, da se je tam počutil kot v sedmih nebesih, se je njegov obisk klinike spremenil v nočno moro. Najprej so mu vdrli v profil na Twitterju in njegov obisk klinike opisali kot obisk bordela. ''Dekle na sliki mi je ponudilo tudi spolne storitve,'' se je glasil eden izmed zapisov hekerjev, ki so pisali v imenu Francoza.

Ne samo, da se je zaradi tega znašel v težavah pri svoji prelepi ženi Anari Antanes, zdaj se je oglasila še ameriška protidopinška komisija WADA, ki želi vedeti, kaj so tam počeli z Nasrijem.

Seksi zdravnica Jamila Sozahdah, lastnica klinike, zagotavlja, da je postopek povsem legalen in da v njem ni nič, kar ne bi bilo v skladu s pravilnikom komisije. Ta je vseeno vse skupaj vzela pod drobnogled. V primeru, da bo Francoz spoznan za krivega, mu grozijo kar štiri leta prepovedi igranja, kar bi najbrž pomenilo tudi konec kariere.

Slika, ki je sprožila domnevni seks škandal:

Še nekaj slik seksi zdravnice Jamile:

 

🎥🎥 with the sissies. @sozahdahsisters

A photo posted by Jamila (@jamila_sozahdah) on

 

📸

A photo posted by Jamila (@jamila_sozahdah) on

Ne spreglejte