Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 9. 2017,
19.25

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,65

1

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Georgina Rodriguez Lionel Messi Lionel Messi Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Sami Khedira Wayne Rooney Coleen Rooney Laura Simpson David Luiz Patrice Evra Ben Woodburn

Ponedeljek, 4. 9. 2017, 19.25

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Rooneyjeva žena ima dovolj: Zakona je konec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,65

1

Za nami je nov pester teden v nogometnem svetu. Kaj se je dogajalo na nogometnih zelenicah in predvsem zunaj njih? Pred vami je ponedeljkov izbor z družabnih omrežij.

Rooney v težavah, ima žena dovolj?

Potem ko se je zdelo, da se je zvezdnik Wayne Rooney pred dnevi le napil in pijan sedel za volan, na dan prihajajo nove podrobnosti. V vozilu ni bil sam, pač pa tudi 29-letna mamica, s katero je več ur popival.

Kozarčki z vodko so se praznili, beseda je dala besedo in Wayne in Laura Simpson sta se z njenim avtom odpravila  v neznano. Vsaj tako trdi Simpsonova, ki pravi, da je bila preveč pijana, da bi vedela, kam sta se odpeljala.

''V bar sem prišla okoli desete ure zvečer, kmalu se mi je pridružil Wayne, ki je ves večer občudoval moje prsi. Bilo je veliko smeha, šal in nekaj poljubov. Ne srečaš vsak dan slavnega nogometaša. Nič nisem storila narobe. Nisem razdiralka zakonov. Sem le samsko dekle, ki ima pravico do zabave,'' se je po noči z nogometašem Evertona angleškim medijem izpovedala Simpsonova, ki je dodala, če ju ne bi zaustavila policija, bi najverjetneje z Waynom končala v postelji.

Zgodba, ki polni angleške časopise, je zelo razjezila Rooneyjevo soprogo Coleen, ki je ravno takrat s tremi sinovi dopustovala na Mallorci. Coleen, ki z Waynom pričakuje še četrtega otroka, je tako jezna, da je prijateljem že zaupala, da je devetletnega zakona konec.

Če se bo zvezdniški par resnično ločil, bo Coleen dobila polovico premoženja. Družina Rooney naj bi bila težka okoli 87 milijonov evrov.

Francoz spet blestel na Instagramu

Patrice Evra, ki smo ga pred dnevi imeli možnost videti tudi v Stožicah, nadaljuje s snemanjem videov. Ta prihaja iz enega izmed njegovih treningov. Pat, ki šteje že lepih 36 pomladi, je še vedno v vrhunski kondiciji.

Drogba pred vrati Chelseaja?

Slika z Neymarjem na Instragramu Gerarda Piqueja je še vedno tarča posmeha vsakega, ki ima pet minut časa. Zadnji, ki se je pošalil na zdaj že sloviti ''SE QUEDA'' (ostaja), je bil igralec Chelseaja David Luiz. Ta je v garderobi modrih slikal legendo Didierja Drogbaja in sliki dodal ravno  Katalončev dopis. Se Drogba vrača v London, navijači Chelseaja bi ga sprejeli odprih rok.

 

SE QUEDA! 🤙🏻 @didierdrogba #King

A post shared by David Luiz (@davidluiz_4) on

Na hrbet prekucnil avstrijskega vratarja in postal drugi najmlajši vseh časov

Ben Woodburn je v nedeljo debitiral za člansko ekipo Walesa in se takoj vpisal z zlatimi črkami. Wales, ki mu v kvalifikacijah za nastop na SP v Rusiji ne gre, je proti Avstriji nujno potreboval zmago, a dolgo mu ni kazalo najbolje.

Dišalo je po novem, že šestem remiju v kvalifikacijah, ko je valižanski selektor v igro poslal 17-letnega mladeniča. Ta se mu je odkupil že po 250 sekundah igre in Valižanom priboril prepotrebne tri točke.

Napadalec Liverpoola je postal drugi najmlajši igralec v zgodovini, ki so zadeli za  Wales. Prvi je še vedno Gareth Bale.

Pri zadetku je budno oko ljubiteljev nogometa opazilo tudi to, daj je avstrijski vratar Heinz Lindner ob poskusu obrambe zadetka padel na hrbet. To se ne zgodi ravno pogosto, a se je.

Velikodušna poteza nemškega reprezentanta

Nemški nogometni reprezentant Sami Khedira ne navdušuje samo na igrišču, ampak tudi s svojo dobrodelnostjo. Za tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Norveški v njegovem Stuttgartu je kupil 1200 vstopnic in jih podaril otrokom iz revnih družin ter otrokom, ki trpijo zaradi bolezni.

"Želim pomagati otrokom iz mojega rodnega mesta. Zaradi različnih razlogov si ti otroci brez pomoči tekme ne bi ogledali," je dejal nogometaš Juventusa, ki je pred tremi leti ustanovil fundacijo za pomoč revnim in bolnim otrokom.

Khedira je prve nogometne korake naredil v lokalnem klubu Öffingen, iz katerega je prestopil v Stuttgart, katerega dres je nosil 15 let.

Zvezdnik Reala se je igral z Italijani

Na kvalifikacijski tekmi med Španijo in Italijo smo videli šov zvezdnika Reala Isca, ki je prikazal eno najboljših njegovih predstav do zdaj. Španci so zmagali s 3:0, dva zadetka pa je dosegel tudi zvezdnik Reala. Oba sta bila lepa, a vseeno je največ navdušenja poželo njegovo preigravanje Marca Verrattija

''Trpel sem. Nič mu nisem mogel. Mislim, da tudi Lionel Messi ni na tej ravni. Ko sem videl, kako mi je žogo spravil med nogami, sem želel obstati in mu zaploskati,'' je razigranega Španca po tekmi pohvalil Verratti.

Zakaj jih je odstranila?

Portugalski tabloid Correio da Manha je objavil nekaj fotografij dekleta Cristiana Ronalda, ki jih je imela na svojem Instagramu, preden je začela hoditi s slovitim nogometašem. Lepa Georgina Rodriguez je te fotografije izbrisala, saj naj bi kazale preveč. Portugalski tabloid je iz tega naredil veliko zgodbo, a nam se fotografije ne zdijo sporne. Veliko deklet se je že slikalo v hrbet brez modrčka, tudi Ilka Štuhec.

Georgina Rodriguez | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Georgina Rodriguez | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc Georgina Rodriguez | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc Lionel Messi fantičku uresničil sanje

Lionel Messi je obkrožen z navijači vedno, ko se pojavi v javnostii. Nič drugače ni bilo v Montevideu v Urugvaju, ko se je varnostni službi izmuznil mladi oboževalec in stekel do svojega idola.

Še preden ga je dosegel, so ga ustavili varnostniki, a zvezdnik Barcelone je posredovanje varnostne ekipe prekinil in fantičku izpolnil sanje.

Brazilska mojstra na delu

Brazilija si je po zmagi nad Ekvadorjem že zagotovila mesto na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Tudi pred obračunom s Kolumbijo je ozračje zelo sproščeno, da je to res tako, sta z žongliranjem na treningu navijače navduševala Neymar in Gabriel Jesus. Poglejte, kaj sta počela.

Mourinho kot vratar

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je nastopil na dobrodelni tekmi na Loftus Roadu in v drugem polčasu stopil kar med vratnici. Portugalec se je izkazal z nekaj dobrimi posredovanji in zadel tudi strel z bele točke. Ni slabo, gospod Mourinho.

Ne spreglejte