Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 3. 2018,
18.00

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,94

Natisni članek

Georgina Rodriguez Lionel Messi Lionel Messi Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Zlatko Zahović izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 19. 3. 2018, 18.00

6 let, 1 mesec

Izbor z družbenih omrežij

Prizor, ki je nasmejal vso Slovenijo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,94

Za nami je nov teden nogometnega dogajanja, ki je bilo zelo pestro. V ponedeljkovi "desetki" nastopajo Cristiano Ronaldo, njegovo dekle, Lionel Messi, Zlatko Zahović in drugi.

Pijan sedel za volan in povzročil hudo nesrečo

Sunderland je za nedoločen čas suspendiral svojega nogometaša Darrona Gibsona, ki je v soboto nekaj ur pred tekmo pijan povzročil hudo prometno nesrečo. Nekdanji član Manchester Uniteda je bil v zadnjem času poškodovan in so ga večkrat ujeli pri popivanju, sodu pa je izbil dno sobotni dogodek.

To ni prvi tovrstni greh za angleškega nogometaša. Pred tremi leti se je prav tako opit zaletel v tri kolesarje in ga je klub kaznoval z 20-mesečno prepovedjo igranja. Očitno se ni prav ničesar naučil, ker je povratnik, pa mu po novem grozi celo zaporna kazen.

''Od svojih igralcev pričakujemo vzorčno obnašanje. Če se nekdo tega ne drži, mora biti kaznovan,'' so v sporočilu za javnost sporočile črne mačke, ki so še lani tekmovale v prvi angleški ligi, zdaj pa so pred tem, da izpadejo celo v tretjo ligo. Trenutno so na zadnjem mestu angleškega championshipa.

Med slavjem zadetka ga je brcnil med mednožje

Svetniki iz Southamptona so se tako kot United, Tottenham in Chelsea uvrstili v polfinala pokala FA. Z 2:0 so premagali Wigan, ki je pred tedni šokiral Man City, med strelce pa se je vpisal tudi Pierre-Emile Hojbjerg. Ta je svoj zadetek tako burno proslavil, da je ponesreči v mednožje brcnil soigralca Jacka Stephensa, ki se je od bolečine ulegel na tla. Auč …  

Nevšečnost šefa Atletica

Predsednik Atletica Miguel Angel Gil Marin se je skupaj s preostalo odpravo kluba odpravil v Moskvo na povratno tekmo lige Europa, a ob prihodu v rusko prestolnico doživel šok. Ko je moral pokazati potni list, je opazil, da ga nima, najbrž ga je pozabil v Madridu, zato je moral tako kot navadni smrtniki noč preživeti na tamkajšnjem letališču.

Ne dobesedno, prespal je v hotelu za takšne primere oz. primere, če se odpove kakšen let, naslednji dan pa so mu s španskega veleposlaništva poslali nov potni list. Gil si je lahko nemoteno ogledal četrtkovo tekmo.

Španci so tudi v Rusiji ponižali Lokomotivo in se s skupnim izidom 8:1 uvrstili v nadaljnje tekmovanje.

Ne hobotnica, rezultate bo napovedovala gluha mačka

V zadnjih letih je že kar običaj, da organizatorji velikega nogometnega dogodka priskrbijo žival, ki napoveduje rezultate tekem. Prvak v tem je bila hobotnica Paul, ki je blestela na svetovnem prvenstvu v JAR 2010, poleti v Rusiji pa bo imela to vlogo gluha bela mačka z imenom Ahil. Rusi verjamejo, da bo vsaj tako uspešna kot njen kolega iz Južnoafriške republike.

Človek ne ve, ali bi se smejal ali jokal

Belgijski robustni nogometaš Marouane Fellaini je znan po tem, da ima bujno pričesko. Z njo se ni nikoli preveč obremenjeval, tik pred povratnim obračunom lige prvakov med Unitedom in Sevillo pa je po družbenih omrežjih začela krožiti spodnja fotografija. Prav nihče ni mogel verjeti, kakšno pričesko si je omislil vezist rdečih vragov. In številni menijo, da je ta nevsakdanja frizura kriva za (pre)hiter izpad. Če nimate ideje za pričesko za maškare, si shranite to mojstrovino.

Messi, kaj je bilo pa to?

Zvezdnik Barcelone Lionel Messi je v svoji karieri dosegel že toliko zadetkov, da se jih večina niti več ne veseli. Seveda so tukaj izjeme, kot so el clasici in druge pomembnejše tekme, a nihče ni pričakoval, da bo zadetek proti Athleticu iz Bilbaa proslavil v tem slogu. Argentinec se je ustavil in zaplesal. No, če temu lahko tako rečemo. A nekje je treba začeti, vseeno pa bi lahko za kakšen nasvet pri tem početju in slavju v tem slogu poprosil Neymarja ali Paula Pogbaja

Poglejte, kaj se je zgodilo nesrečnemu Špancu

Nesreča nikoli ne počiva. Tudi na nogometnih igriščih ne. Videli smo že nešteto težjih poškodbo, novica o novi pa prihaja iz Mehike. Nekdanji član Deportiva, Osasune in Raya Alejandro Arribas si je na tekmi med Cruz Azulom in Pumasom (1:1) huje poškodoval roko.

S pomočjo nasprotnika je padel na komolec, ta pa je pod njegovo težko popustil in se prelomil kot vžigalica.

Saj ne more biti res

Brazilski jasnovidec Carlinhos Vidente je prestrašil vse ljubitelje nogometa. Pravi, da Neymar ne bo dobil bitke s časom in bo izpustil poletni spektakel v Rusiji. Čeprav so uradni podatki, da se bo zvezdnik PSG po poškodbi in operaciji stopala vrnil maja in bo nared za mundial, priznani in zelo popularni "šlogar" meni, da je to le lažno upanje. ''Neymarja ne bo na svetovnem prvenstvu. Potreboval bo od pet do sedem mesecev, da se vrne, vseeno bo Brazilija dobra. Bo tretja ali četrta,'' je napovedal Vidente in še dodal, da bodo Nemci ubranili svetovni naslov iz Brazilije 2014.

Nekateri pravijo, da je poškodbo Neymarja predvidel, še preden se je dejansko zgodila, leta 2014 pa je že napovedal, da bo Tite (op. p., zdajšnji selektor Brazilije) zapustil Corinthias in leta 2018 v Rusiji vodil Brazilijo.

Vsi upajo, da se tokrat moti, če se ne, je to vse prej kot dobra novica za selecao.

Zahović ni mogel verjeti svojim očem

Zlatko Zahović je trenutno v Sloveniji glavna tema pogovorov. Športni direktor Maribora je po novem prvenstvenem porazu Maribora, v soboto je v Ljudskem vrtu krizo prvakov še poglobilo Krško (0:2), sam stopil pred novinarje in si naredil medvedjo uslugo.

Čeprav je mislil, da s tem brani igralce in trenerja Darka Milaniča, se je na koncu spozabil in svoj gnev, ki se je očitno v njem nabiral že dalj časa, zlil na novinarja Ekipe Dejana Mitrovića.

Na tej zloglasni novinarski konferenci je med drugim dejal tudi to, da ima občutek, da se je vse zarotilo proti Mariboru. V spomladanskem delu so bili že na tapeti sodniki, v zadnjem času pa slaba travnata površina in višja sila.

''Maribor je proti Domžalam igral vrhunsko. Ne vem, ali je že kdaj boljše, a naši nasprotniki brcnejo in je 1:0. To je nogomet. V tem spomladanskem delu nismo dobili nič. Samo vratnice, prečke in evrogole. Tako je v življenju. Kaj lahko naredimo, se streljamo? Daš župniku nekaj in greš molit, ni druge,'' se je barvito izrazil Zahović.

Le en prikaz, kakšno je trenutno stanje na mariborski klopi, je tudi grimasa na obrazu Zlatka, ko je njegov sin zgrešil zicer za 1:1 proti Domžalam. Začelo se je začudenjem, na koncu s ciničnim smehom. Vse skupaj je nasmejalo celotno Slovenijo, najverjetneje tudi najbolj zveste navijače Maribora. Zahovićev odziv se je kot blisk razširil po družbenih omrežjih, nastal pa je tudi spodnji hudomušni video.

Ronaldovo dekle še nikoli ni bilo videti bolje

Dekle Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, je novembra povilo hčerkico Alano Martino, a sodeč po najnovejši fotografiji na njenem Instagramu, o kakšnih odvečnih kilogramih, ki po rojstvu otroka pogosto spremljajo mlade mamice, ni ne duha ne sluha. Tukaj je treba dodati, da Rodriguezova redno telovadi, zato niti ne čudi, da je videti tako kot dobro zalita roža.

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Crear contigo el amor y hacer contigo la vida

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Alana Martina nació el 12-11-17 🗓👶🏻 Ser madre y criar todo este tiempo de los pequeños de la casa me ha hecho experimentar una felicidad suprema, y ahora con la llegada de Alana Martina ya estamos todos al completo, más felices si cabe. Quiero agradecer al personal sanitario la atención impecable que nos ha brindado antes, durante y tras el parto. Asimismo, a nuestros familiares, amigos y conocidos por las llamadas, mensajes, visitas, detalles que han tenido estos días con nosotros y por el seguimiento del embarazo y el parto. Y, por último y no por ello menos importante, a todos los seguidores que nos apoyan y nos mandan sus mejores deseos y buenas energías en forma de mensaje. Estamos muy felices y agradecidos con Dios por la salud de nuestra pequeña Alana Martina y por supuesto la de nuestros otros 3 pequeños de la casa, a quienes estoy deseando abrazar y comérmelos a besos. Es precioso ver a mi madre cómo calma a Alana Martina en su pecho. No cambio esta sensación por nada. Amo a mis padres, amo a mi familia. ¡Gracias a todos! 👨👩👧👦❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ne spreglejte