Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 8. 2014,
14.45

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Bayern navijači

Petek, 8. 8. 2014, 14.45

8 let, 5 mesecev

Povpraševanju po vstopnicah za tekme Bayerna ni konca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Pri nemškem nogometnem prvaku Bayernu si želijo, da bi v prihodnje lahko na domačem štadionu sprejeli še več gledalcev. Načrti so izdelani, zdaj so na potezi pristojne državne službe.

V klubu so že priskrbeli vse načrte, ki bi na tekmah domače lige nudili prostor 75.000 ljubiteljem nogometa, na mednarodnih tekmah pa nekaj več kot 69.000.

Pri Bayernu zdaj upajo, da bodo hitro ukrepale tudi vse pristojne državne službe in hitro izdale dovoljenja, da bi lahko več gledalcev uživalo na tekmah Bavarcev že v jesenskem delu sezone.

Vse domače tekme v jesenskem delu so razprodane

Münchenčani so se za ta ukrep odločili, ker povpraševanje po vstopnicah za tekme še kar raste. Za jesenski del sezone v bundesligi je že razprodanih vseh 17 domačih tekem, bržkone pa bi z lastnimi navijači lahko napolnili tudi vse štadione v gosteh.

Za gostovanje pri novincu v ligi Paderbornu so v klubu prejeli kar 42 tisoč zahtevkov, tamkajšnji štadion pa sprejme vsega 15 tisoč ljudi. Vstopnice za domačo tekmo v Münchnu pa želi 120 tisoč navijačev, na derbi z Borussio iz Dortmunda pa bi rado prišlo kar 300 tisoč ljubiteljev bavarskega nogometnega velikana.

Prodanih je kar 38 tisoč sezonskih vstopnic

Vsakič bodo ustregli lahko le 33 tisoč ljudem, saj so pri Bayernu prodali kar 38 tisoč sezonskih vstopnic.

Ne spreglejte