Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sreda,
11. 12. 2019,
22.37

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,11

Natisni članek

Bayern München Kingsley Coman UEFA liga prvakov

Sreda, 11. 12. 2019, 22.37

1 leto

Kaj se je zgodilo Kingsleyju Comanu?

Nenavadna poškodba zvezdnika Bayerna. Prvi vtisi so grozljivi.

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,11
Kingsley Coman | Kingsley Coman je obležal na zelenici štadiona v Münchnu. | Foto Getty Images

Kingsley Coman je obležal na zelenici štadiona v Münchnu.

Foto: Getty Images

Na tekmi lige prvakov med Bayernom in Tottenhamom v Münchnu, ki ni odločala o ničemer, saj sta si oba kluba že zagotovila napredovanje, je moral že v prvem polčasu z igrišča zvezdnik domače ekipe Kingsley Coman. Poškodoval se je na nevsakdanji način. Za kako hudo poškodbo gre, ni znano, a obeti še zdaleč niso najboljši.

V 14. minuti tekme v Münchnu je Kingsley Coman z golom Bayern popeljal v vodstvo, le deset minut pozneje pa je bil v središču pozornosti še drugič, a na žalost iz popolnoma drugačnih, veliko bolj žalostnih razlogov.

Fotografija, ki ne obeta nič dobrega. | Foto: Getty Images Fotografija, ki ne obeta nič dobrega. Foto: Getty Images Pri enem izmed šprintov sredi prvega dela igre je, ne da bi ga kdorkoli oviral, nerodno stopil in padel po tleh. Igre ni mogel več nadaljevati, glede na fotografije položaja njegove noge, ki so zaokrožile po spletu, in tudi fotografije njegove hoje z igrišča, ki je bila vse prej kot običajna, pa so prvi vtisi grozljivi. Navijači Bayerna se bojijo, da na svojega hitronogega krilnega napadalca ne bodo mogli računati še nekaj časa.

Francoski reprezentant, ki ga pri lanski osvojitvi naslova svetovnega prvaka ni bilo zraven, je pa zato v izbrani vrsti redno igral ob pohodu do finala evropskega prvenstva 2016, ima sicer redno težave s poškodbami, zaradi katerih je bil nekajkrat z nogometnih zelenic odsoten po več mesecev.

Nogometni svet se boji, da bo zdaj njegova odsotnost še daljša, odgovor na vprašanje, za kako hudo poškodbo gre, pa bomo verjetno dobili že v četrtek dopoldne, ko bo Coman prestal dodatne zdravniške preglede.

V tej sezoni nekdanji nogometaš Juventusa težav z zdravjem sicer ni imel. V vseh tekmovanjih je odigral že 20 tekem za Bayern, zabil pa pet golov in zbral pet asistenc.

Preberite še:

Jan Oblak
Sportal Madridski sprehod za Oblaka, ki se je pridružil Iličiću in Kamplu
Ne spreglejte