Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 8. 2013,
17.43

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Darko Milanič

Četrtek, 8. 8. 2013, 17.43

8 let

Milaniču se (še) ni treba bati za službo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Po zelo slabem začetku nove sezone na klopi graškega Sturma ni malo takšnih, ki so bili prepričani, da bo Darko Milanič ostal brez službe, a Avstrijci pravijo, da še vedno uživa zaupanje.

Darko Milanič, ki je pred začetkom te sezone po letih uspehov, ki jih je zabeležil na klopi Maribora, zapustil Ljudski vrt in se preselil v Gradec. V kraj, v katerem ima status legende, saj je bil prav on tisti, ki so z generacijo, ki jo je vodil legendarni Ivica Osim, spisal najbolj sijajne liste klubske zgodovine. Ko je prihajal v Gradec v vlogi trenerja, so ga navijači sprejeli kot odrešitelja. Po zelo slabem začetku sezone je seveda drugače, a kljub temu Primorec še vedno uživa zaupanje, kar so potrdili tudi odgovorni pri klubu, ki je trenutno z zgolj točko s treh tekem na predzadnjem mestu prvenstvene razpredelnice, medtem ko se je v Evropi (v ligi Europa) spotaknil že na prvi oviri. Proti skromnemu islandskemu Breidabliku.

''Seveda začetek sezone ni takšen, kot smo pričakovali, a to ne pomeni, da nimamo zaupanje v našega trenerja. Naši odnosi so še naprej tako dobri, kot so bili ob začetku te zgodbe. Zdaj, ko smo v slabem položaju, je še toliko bolj pomembno, da stopimo skupaj in prebrodimo krizo, v kateri smo,'' je zaupanje slovenskemu trenerju izrazil direktor Sturma Gerhard Goldbrich.

V soboto je zmaga nuja

Niti pomisliti pa ne upamo, kaj bi se zgodilo, če bi Sturm izgubil tudi sobotno prvenstveno tekmo v gosteh pri Admiri, ki je na zadnjem mestu in nima še niti točke. Če bi Gradčani brez točk ostali tudi pri klubu, ki je v treh krogih prejel kar enajst zadetkov, dal pa le dva, bi se zaupanje zagotovo skrhalo. Vprašanje je le, do kolikšne mere.

Ne spreglejte