Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 9. 2023,
15.15

Osveženo pred

8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Natisni članek

MLS Lionel Messi Lionel Messi Inter Miami Yassine Chueko

Torek, 5. 9. 2023, 15.15

8 mesecev

Navijač prekinil tekmo Interja iz Miamija

Kakšen šprint! Z Messijevim telesnim stražarjem ni šale. #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50
Lionel Messi Inter Miami Yassine Chueko | Yassine Chueko je v borilnem slogu zaustavil navijača, ki je sredi tekme stekel proti Lionelu Messiju, | Foto Guliverimage

Yassine Chueko je v borilnem slogu zaustavil navijača, ki je sredi tekme stekel proti Lionelu Messiju,

Foto: Guliverimage

Lionel Messi je v središču pozornosti tudi, ko ne da gola. Pravzaprav je hit družabnih omrežij njegov telesni stražar. Yassine Chueko je na zadnji tekmi Interja uprizoril neverjeten šprint, da je zaustavil navijača, ki je vdrl na zelenico in stekel proti argentinskemu nogometnemu zvezdniku.

Lionel Messi Neymar
Sportal Neymar: Z Messijem sva pri PSG doživljala pekel

Inter Miami je s 3:2 premagal LAFC, a Lionel Messi na nedeljski tekmi ni zadel. | Foto: Reuters Inter Miami je s 3:2 premagal LAFC, a Lionel Messi na nedeljski tekmi ni zadel. Foto: Reuters Lionel Messi je na sedmih tekmah ameriškega ligaškega pokala zabil kar deset golov, manj učinkovit je na tekmah ameriškega prvenstva MLS. Odigral je tri in zadel le na prvi. Na drugih dveh je nosil kapetanski trak in bil na igrišču vseh 90 minut. A četudi ni zadel, se govori o zadnji tekmi, ko je s svojo novo ekipo Inter Miami gostoval pri Los Angeles FC. Razlog pa je njegov osebni stražar.

Inter je zmagal s 3:2, sredi drugega polčasa pa je na zelenico stekel navijač, oblečen v majico Barcelone z Messijevo številko 10. A še preden je pritekel do argentinskega zvezdnika, ga je prestregel Messijev osebni stražar. Yassine Chueko, visok in mišičast telesni stražar, je prišprintal na sredino igrišča, kot da bi bil Usain Bolt. Posnetki varnostnikovega šprinta so se začeli kot blisk širiti po družabnih omrežjih, Američani se tako v šali sprašujejo, kakšen čas ima v teku na 40 jardov, da bi tako lahko bil tudi v vlogi tekača v ameriškem nogometu.

Lionel Messi Inter Miami Yassine Chueko | Foto: Guliverimage Foto: Guliverimage

Varnostnika je klub najel, da bi zaščitili Messija, saj ga navijači oblegajo in nadlegujejo na vsakem koraku, še med tekmo. Govorilo se je, da je Chueko celo nekdanji član elitne enote ameriške mornarice (Navy Seal), a so se te govorice izkazale za netočne. Vsekakor pa obvlada mešane borilne veščine, tako da z njim ne gre zobati češenj.

Lionel Messi
Sportal Messi s klopi do prvega ligaškega zadetka
Ne spreglejte