Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
20. 4. 2015,
16.31

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ronaldinho socialna omrežja Brooklyn Beckham Lionel Messi Lionel Messi

Ponedeljek, 20. 4. 2015, 16.31

6 let, 7 mesecev

Lionel Messi ob proslavi 400. zadetka padel kot kramp (video)

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Za nami je nov zanimiv nogometni teden, kjer ni manjkalo smešnih in zanimivih situacij. Na delu Rolnaldinho, David Beckham in brat Francka Riberyja.

Ronaldinho dobil stoječe ovacije

Brazilska nogometna legenda Ronaldinho, ki igra za mehiški Queretaro, je potreboval le šest minut, da se je dvakrat vpisal med strelce. Nekdanji zvezdnik Barcelone je v igro vstopil s klopi za rezervne nogometaše v 84. minuti in le v šestih minutah navdušil domače gledalce. Vse skupaj je spomnilo na Santiago Beranbeu, ko so mu pristaši Reala po fenomenalni predstavi pošteno zaploskali.

Policistka kazala razkošno nogometno znanje

Policistka, ki je bila pred Wembleyjem zaradi preprečevanja morebitnih neredov na tekmi med Aston Villo in Liverpoolom, je našla čas tudi za druženje z otroki, ki so pred štadionom brcali žogo. Policistka je pokazala, da ni od muh.

A female police officer joined some Aston Villa FC - Official fans for a game of keepy-uppies on Wembley Way yesterday...

Posted by 101 Great Goals.com on 20. april 2015

Neverjetno: vratar je s škarjicami zatresel lastno mrežo

Na tekmi med ekipama Al Faisaly in Al Wihdat je vratar Mohammad Shatnawi poskrbel za neverjetno potezo. Mrežo si je jordanski reprezentant s škarjicami zatresel kar sam.

Puškaševa nagrada gre v Wales

Nogometašu Prestatyna Leeju Beatieju je uspelo doseči zadetek, ki bi si zaslužil tudi Puškaševo nagrado, ki jo prejme posameznik za najlepši zadetek v sezoni.

Messi od proslavi 400. zadetka padel kot kramp

Po mnenju mnogih najboljši nogometaš vseh časov Lionel Messi si bo 400. zadetek v dresu Barcelone zapomnil. Ne samo zaradi mogočne številke, pač pa tudi zaradi bolečega slavja. Poglejte si to nerodnost argentinskega virtuoza.

David Beckham pošalil sina Brooklyna

Brooklyn Beckham, sin bolj slavnega Davida, je snemal zahvalni film vsem njegovim oboževalcem in sledilcem na Instagramu. Teh je namreč že milijon, ko je vskočil njegov oče in dodal, da jih ima on 52-krat več. Brooklynu se pripomba ni zdela smešna.

Nove "štucne" za Davida Luiza

Vsi vemo, kako je na prvi tekmi četrtfinalni tekmi napadalec Barcelone Luis Suarez osramotil Davida Luiza, ko mu je žogo kot šolarčku najprej spravil med nogama, potem pa še zabil izjemen zadetek. Rešitev za osramočenega Brazilca je tukaj.

Jabolko ne pade daleč od drevesa

Steven Ribery, 19-letni brat zvezdnika Francka, igra za rezervno Bayernovo ekipo, kjer na petkovi tekmi proti Garchingu dosegel fenomenalen zadetek.

Samo za tiste z dobrim želodcem

Na tekmi savdskoarabskega prvenstva med ekipama Al Orubah in Al Shoalah se je hudo poškodoval vezist Emad Sahabi. Gleženj mu je obrnilo za 180 stopinj, prišlo je do odprtega zloma. Posnetek naj si ogledajo le tisti z dobrim želodcem.

Ne spreglejte