Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
31. 5. 2016,
12.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,93

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Yannick Carrasco Noemie Happart nogomet

Torek, 31. 5. 2016, 12.00

6 let, 6 mesecev

IZBOR Z DRUŽABNIH OMREŽIJ

Lepotička si je vroč poljub belgijskega zvezdnika prislužila kar med finalom lige prvakov (video)

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,93

Za nami je nov teden, pred vami pa nov Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj smo vam pripravili tokrat?

Mojster prostih strelov spet udaril

Dimitri Payet je svoje mojstrstvo kazal že med celotno klubsko sezono pri West Hamu, zdaj pa šov nadaljuje tudi v reprezentanci. Franciji, gostiteljici Eura 2016, je na prijateljskem obračunu proti Kamerunu zagotovil zmago na naslednji način. Poglejte si.

Bosanski reprezentant izgubil živce

Bosanski reprezentant Emir Spahić je izgubil živce na prijateljski tekmi med BiH in Španijo in v nekaj sekundah prejel dva rumena kartona in moral v slačilnico. Najprej je za obraz prijel Cesarja Azpilicueta, nato pa še Cesca Fabregasa.

 

 


Odlična obramba angleškega vratarja

Vratarju je najtežje braniti strel, ki se odbije od kakšnega izmed obrambni igralcev in spremeni strel. Čeprav gre le za simulacijo, se je v tej situaciji odlično znašel angleški vratar Joe Hart.

Izjemen zadetek nogometaša, ki ima le eno nogo

Jay Tregaskiss, ki so mu zaradi bolezni morali amputirati nogo, je na tekmi s pomočjo bergle pokazal izjemno nogometno znanje in dosegel tudi super zadetek. Neverjetno, kaj se da, če se hoče. Bravo.


Dobri refleksi, Ramos

Realovi nogometaši so po osvojenem 11. naslovu najboljšega v Evropi proslavili s parado po Madridu. Junaki so stali na strehi avtobusa in mahali navdušenim navijačem, med potjo v središče španske prestolnice pa bi jo kmalu skupil branilec Sergio Ramos, ki se je komaj izognil, da ga po glavi ni udarila veja drevesa, ki se je nagibala čez cesto. Dobri refleksi, ni kaj. 

Big Sam uživa počitnice

Trener Sunderlanda Sam Allardyce uživa počitnice v španskem letovišču Marbella. Big Sama, kot kličejo robustnega trenerja, ki je črne mačke mojstrsko zadržal med prvoligaši, so ujeli na eni izmed zabav, kjer si je dal duška.

Prosil jih je za odpuščanje

Veliki finale lige prvakov med Realom in Atleticom  so odločili streli z enajstih metrov. Srečnejši so bili baletniki, ki so zadeli prav vse strele, edinega na drugi strani je v vratnico poslal Juanfran, ki mu je bilo po tekmi tako hudo, da je šel do tribune s svojimi navijači in jih prosil odpuščanja.

Ni pozabil na Piqueja

Realovi nogometaši so zmago v ligi prvakov slavili dolgo v noč, v govoru pred navdušeno množico pa je spregovoril tudi poslavljajoči se Alvaro Arbeloa, ki v svojem nagovoru ni pozabil omeniti člana Barcelone Gerarda Piqueja.

Katalonec je podobno storil lani, ko je dejal: "Kevin Roldan, vse se je začelo pri tebi," in s tem namignil, da se je forma Barcelone dvignila ravno po tistem "škandalu", ko je Ronaldo svoj 30. rojstni dan praznoval ravno po hudem porazu proti Atleticu s kar 0:4. Za glasbo je tisti večer skrbel ravno kolumbijski DJ Roldan.

Arbeloa vedno pripravljen na podajanje žogice, pa mu je vrnil: "Ne vem, pri kom se je začelo tokrat. A vsi vemo, komu se moramo zahvaliti za tole slavje. Hvala ti." (op. p., Pique)

 

Jose Mourinho in njegov novi dom

Jose Mourinho po podpisu pogodbe z Manchester Unitedom ne izgublja časa. Z izvršnim direktorjem Edom Woodwardom sta si ogledala veličino trening kompleksa Aon. Portugalec je bil več kot navdušen.

Poljubil jo je kar med finalom

Zadeti v finalu lige prvakov je zagotovo nekaj posebnega. Ko je Yannick Carassco zadel za izenačenje Atletica, je kljub huronskemu navdušenju stekel do svojega dekleta in ga poljubil. Gre za 22-letno Noemie Happart, mis Belgije iz leta 2013. 

 

Še nekaj fotografij lepe Noemie Happart:

 

By Fred Lambert 📸 #Picture #Anvers #Belgium

A photo posted by Noémie Happart (@noemiehappart) on

 

 

Spanish #Vibes ! ☀️🍹 #FredLambert

A photo posted by Noémie Happart (@noemiehappart) on

 

Ne spreglejte