Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 2. 2023,
17.32

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča NOGOMETNA ZVEZA SLOVENIJE

Natisni članek

kvalifikacije za evropsko prvenstvo NZS kvalifikacije Evropsko prvenstvo 2024 Euro 2024 Euro 2024 nogomet advertorial

Četrtek, 9. 2. 2023, 17.32

2 meseca, 2 tedna

UEFA EURO 2024

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024 si oglejte iz VIP-prostora #nagradnaigra

Vsebino omogoča NOGOMETNA ZVEZA SLOVENIJE

Slovenska nogometna reprezentanca bo marca začela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024, ki ga bo gostila Nemčija. Izbranci Matjaža Keka so po šestih zaporednih tekmah brez poraza odločeni tudi v kvalifikacijah pokazati pravo vrednost Slovenije. "Čeprav nas toliko let ni bilo na velikem tekmovanju, si Slovenija ne more privoščiti, da samo sodeluje. Naš cilj je jasen − uvrstitev na veliko tekmovanje," je na zaključni slovesnosti preteklega leta dejal selektor članske reprezentance Matjaž Kek.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024 Beli VIP | Foto: NZS Foto: NZS

Vodstvo ima pred seboj jasen cilj: "Gremo na EP!" In zadnji rezultati so dober obet. "Na tem temelju lahko gradimo in se uvrstimo na evropsko prvenstvo 2024," je na slovesnosti povedal predsednik NZS Radenko Mijatović. "Reprezentanca je že nekaj časa v podobni sestavi, vključenih je precej mladih, obetavnih igralcev. Čas je že bil, da igrajo kot ekipa, da si pomagajo, igrajo drug za drugega." Sožitje v ekipi je postalo pravo, vse to predstavlja dober temelj za letošnje leto. 

V kvalifikacijskem ciklusu se bodo naši najboljši nogometaši letos v Stožicah pomerili z reprezentancami San Marina, Danske, Severne Irske, Finske in Kazahstana. Dobre lanske predstave so več kot dober razlog za glasno podporo domačih navijačev, ki je še kako potrebna za uspeh slovenskih nogometašev. Na Siol.net podarjamo dve vstopnici za Beli VIP za prvo kvalifikacijsko tekmo proti reprezentanci San Marina. V nadaljevanju odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v žrebanju za prav posebno nogometno izkušnjo.

Nagradna igra je zaključena!

Dve BELI VIP vabili za ogled tekme slovenske nogometne reprezentance proti San Marinu za kvalifikacije za EURO 2024 prejme Jože Baloh.

Čestitamo!

Prijateljska nogometna tekma: Slovenija - Črna gora, slovenska nogometna reprezentanca | Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Doživite posebno nogometno izkušnjo

Nakup paketnih vstopnic za navijača prinaša 25 odstotkov nižjo ceno. Te so na voljo v dveh različnih kategorijah glede na položaj sedišča na stadionu. Cene paketnih vstopnic znotraj 1. kategorije so 93,75 evra za odrasle, znotraj 2. kategorije so 75 evra za odrasle.

Poleg klasičnih so na voljo tudi posebne paketne vstopnice za Beli VIP. Beli VIP vam zagotavlja prvovrstno nogometno izkušnjo, ki je kombinacija praktičnosti in razvajanja. Najbolj dostopen VIP se vas bo dotaknil z vrhunsko kulinarično ponudbo, primerno ohlajenimi pijačami Pivovarne Union in Vinakoper ter z elegantnim dostopom do vašega sedeža.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024 Beli VIP | Foto: nzs.si Foto: nzs.si

Vstopnica Beli VIP vključuje:

  • parkiranje v parkirni hiši Stožice s posebno dovolilnico, število parkirnih dovolilnic po vnaprejšnjem dogovoru glede na število nakupljenih vstopnic,
  • poseben VIP vhod na stadion, namenjen le gostom Belega VIPa,
  • vrhunsko kulinarično ponudba pred in med tekmo,
  • bogato ponudbo brezalkoholnih in alkoholnih pijač Pivovarne Union in Vinakoper,
  • Sedež na ločenem delu tribune.

Cena paketnih vstopnic Beli VIP za odrasle znaša 300 evrov, cena paketnih vstopnic Beli VIP za otroke do 14. leta starosti pa 150 evrov. Vstopnice za Beli VIP so na voljo tudi za posamično tekmo s San Marinom. Posamična bela VIP vstopnica znaša 80 evrov, za otroke do 14. leta starosti pa 40 evrov. Z malo sreče lahko dve zadenete s sodelovanjem v nagradni igri.

gumb nakup vstopnice | Foto:

 

gumb nakup vstopnice | Foto:

Beli VIP | Foto: nzs.si Foto: nzs.si

NZS banner | Foto: nzs.si Foto: nzs.si Izkoristite posebno akcijo 1+1

Nakup paketne vstopnice Beli VIP se še posebej izplača v torek, 14. februarja, ko boste eno vstopnico Beli VIP plačali, eno pa prejeli gratis. Vstopnica je lahko prvovrstno darilo za vsakega nogometnega navdušenca. Izkoristite izjemno priložnost in mu za valentinovo podarite nepozabno nogometno doživetje.

gumb nakup vstopnice | Foto:

 

gumb nakup vstopnice | Foto:



 

Beli VIP | Foto: nzs.si Foto: nzs.si

Beli VIP | Foto: nzs.si Foto: nzs.si

Ekskluzivni ogled tekem je lahko edinstven poslovni dogodek

Na poslovnem dogodku se trudite svoje poslovne partnerje navdušiti. To lahko storite z ekskluzivnim povabilom na tekme kvalifikacij za EURO 2024. V prijetnem ambientu Poslovnega kluba so vam na voljo mesta za ekskluzivni ogled tekme ter kulinarično razvajanje na stadionu. Povabite svoje sodelavce ali poslovne partnerje na ogled kvalifikacij in se skupaj z njimi prepustite vrhunskemu doživetju priznane kulinarične hiše Jezeršek in izbranih pijač Pivovarne Union ter Vinakoper. Poleg ekskluzivnih sedežev na osrednjem delu tribune imate zagotovljeno parkiranje v parkirni hiši Stožice s posebno VIP-dovolilnico za vse goste.

Fotogalerija
1 / 6

Najem VIP-lože pa vam omogoča, da svojim gostom postrežete vrhunske kulinarične dobrote v zasebnem prostoru. Po vnaprejšnjem dogovoru lahko ložo za potrebe poslovnih srečanj in sestankov uporabljate že nekaj ur pred začetkom tekme ali pa se le prepustite kulinaričnemu razvajanju ter obenem opazovanju dogajanja na nogometnem igrišču.

Fotogalerija
1 / 7

Povpraševanje za Poslovni klub ali najem VIP-lože naslovite na hospitality@nzs.si.

Ne spreglejte