Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sobota,
5. 7. 2014,
14.42

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Neymar poškodba svetovno prvenstvo

Sobota, 5. 7. 2014, 14.42

6 let, 7 mesecev

Krvniku Neymarja so odtrgali glavo

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Navijači svetovno nogometno prvenstvo spremljajo s številnimi objavami na socialnih omrežjih. Oglejte si Sportalov izbor najbolj zanimivih dogodkov zadnjih dni.

Krvniku Neymarja so odtrgali glavo

Brazilski navijači se še kar ne morejo sprijazniti z dejstvom, da zvezdnik Brazilije Neymar na tem prvenstvu zaradi poškodbe, ki mu jo je prizadejal Juan Zuniga, ne bo mogel igrati. Zato ne čudi, da so na kolumbijskega branilca zelo jezni, prejel naj bi tudi kar nekaj groženj s smrtjo. Poglejte, kaj je Zunigi naredil eden izmed brazilskih navijačev.

Kolumbijce je pričakalo na tisoče navijačev

Kolumbijski nogometaši so se po porazu proti Braziliji v četrtfinalu že vrnili v domovino, kjer so z zgodovinskim uspehom postali veliki junaki. Poglejte, kako jih je doma pričakalo na tisoče navijačev.

Selektor Argentine kot Michael Jackson

Posnetek selektorja Argentine Alejandra Sabelle, ki je med tekmo četrtfinala proti Belgiji skorajda izgubil tla pod nogami, je obšel svet na medmrežju. Tam se je pojavila tudi kopica foto montaž. Na eni so ga primerjali kar s pokojnim kraljem popa Michaelom Jacksonom.

Risanka o nizozemskem junaku

Ustvarjalci 442oons, ki navdušujejo z risankami o tekmah letošnjega svetovnega prvenstva, so posebno zgodbo namenili tudi zadnji četrtfinalni tekmi. Poglejte, kako so videli obračun Nizozemske in Kostarike, v katerem je Nizozemska zmagala po odličnih obrambah rezervnega vratarja Tima Krula.

Tetovaža Suarezovega ugriza

Takšne in drugačne zgodbice o zdaj že legendarnem ugrizu Urugvajca Luisa Suareza v ramo Giorgija Chiellinija še kar ne pojenjajo. Eden izmed nogometnih navdušencev si je celo tetoviral ugriz urugvajskega zvezdnika, škoda je le, da se je pri pripisu, ki ga je pristavil, malce "zatipkal".

Brazilci v bazenu v podporo za Neymarja

Brazilski reprezentanti se pripravljajo na tekmo polfinala proti Nemčiji, na kateri ne bo mogel nastopiti poškodovani zvezdnik Neymar. V znak podpore so se brazilski zvezdniki slikali v bazenu in poslali sporočilo za 22-letnega zvezdnika. "Zmagali bomo zate," so pripisali.

Prvi vratar Nizozemske ni bil zanimiv nikomur

Jasper Cillessen je vrata Nizozemske proti Kostariki branil 120 minut, a potem je glavni junak postal Tim Krul. Sicer prvi vratar Nizozemske je po tekmi želel deliti srečo zaradi napredovanja v polfinale s soigralci, a zdi se, da nikogar ni zanimal ...

Vratar Kostarike je imel osem rok

Keylor Navas, vratar Kostarike, je na tekmi četrtfinala proti Nizozemski blestel in bil najbolj zaslužen, da so o zmagovalcu odločale enajstmetrovke. Poglejte, kako je kostariškega vratarja videl eden izmed navijačev. Ni daleč od resnice ...

Lepa Belgijka z žalostnim pogledom

Režiser prenosa četrtfinala med Argentino in Belgijo je med tekmo ujel belgijsko lepotico, ki je bila videti zelo žalostno. Nič čudnega, Belgijci so zaostajali z 0:1.

Ne spreglejte