Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 11. 2020,
13.24

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Real Madrid

Ponedeljek, 2. 11. 2020, 13.24

3 leta, 5 mesecev

Koronavirus v nogometu

Koronavirus tudi v vrstah Real Madrida

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
Eder Militao | Foto Reuters

Foto: Reuters

Branilec španskega nogometnega prvoligaša Real Madrida Eder Militao je pozitiven na novi koronavirus. Kot so danes sporočili iz tabora belih, je bil Brazilec pozitiven na testiranju, ki so ga nogometaši opravili v nedeljo zjutraj.

Preostali igralci in tehnično osebje prve ekipe Real Madrida, prav tako tudi klubski delavci, ki z njimi sodelujejo, so bili na istem testiranju negativni, so poudarili pri Realu.

Bayern München | Foto: Reuters Foto: Reuters Branilec Bayerna pozitiven na novi koronavirus

Branilec nemškega nogometnega velikana Bayerna Niklas Süle je pozitiven na novi koronavirus. Kot so danes v kratki izjavi za javnost sporočili iz bavarskega kluba, je 25-letni nemški reprezentant ta čas v hišni karanteni in mu gre dobro.

Süle je nazadnje igral na sobotni prvenstveni tekmi bundeslige v gosteh pri Kölnu (Bayern je zmagal z 2:1, op. STA), zdaj pa bo izpustil torkovo tekmo lige prvakov proti avstrijskemu prvaku RB Salzburgu ter prvenstveno tekmo proti vodilni Borussii iz Dortmunda.

Vezist Bayerna Serge Gnabry je nedavno izpustil nekaj tekem, ker je bil v samoosamitvi, a se je pozneje izkazalo, da je bil njegov test lažno pozitiven na novi koronavirus.

Pri Bayernu niso razkrili, kdaj je bil Süle pozitiven, prav tako niso podali nobene informacije, ali bodo oziroma kdaj bodo še enkrat testirali celotno ekipo.

Sion zdesetkan zaradi covida-19

Švicarski nogometni prvoligaš Sion je danes sporočil, da je kar 13 igralcev prve ekipe ter devet članov klubskega osebja pozitivnih na novi koronavirus. Sredina tekma švicarskega prvenstva proti Lucernu je tako prestavljena, zaradi covida-19 je preloženo še nekaj tekem švicarske lige.

V švicarskem prvenstvu v skladu s tamkajšnjimi zdravstvenimi protokoli velja, da če ima šest ali več igralcev ene ekipe pozitiven test ali je v samoosamitvi zaradi stika z okuženim, se tekma prestavi.

V elitni švicarski ligi sicer igrata slovenska reprezentanta Sandi Lovrić za Lugano in Blaž Kramer za Zürich.

Villarreal
Sportal Villarreal z novo zmago skočil tik za Real
Ne spreglejte