Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 3. 2019,
15.30

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,77

2

Natisni članek

Sergio Ramos Real Madrid Florentino Perez

Petek, 8. 3. 2019, 15.30

5 let, 1 mesec

Počilo med Perezom in Ramosom

Kaos v slačilnici Reala: Izplačaj me in grem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,77

2

Sergio Ramos | Sergio Ramos je po hudem sporu s predsednikom pripravljen celo nemudoma oditi. | Foto Reuters

Sergio Ramos je po hudem sporu s predsednikom pripravljen celo nemudoma oditi.

Foto: Reuters

Slabi rezultati madridskega Reala so pripeljali tako daleč, da je počilo tudi med predsednikom in kapetanom. Florentino Perez je po sramotnem porazu proti Ajaxu prišel v slačilnico in se ob kritiziranju igralcev močno sporekel z Ramosom, ki v torek proti nizozemskemu prvaku ni imel pravice nastopa. Vse skupaj naj bi šlo tako daleč, da je kapetan Reala po letu 2005, ko je prišel iz Seville, pripravljen celo oditi.

Mnogi pravijo, da je Ramos bolj kot branilec napadalec. Njegov strelski rekord je za branilca izjemen, a o tem, kako šibka je obramba belega baleta brez njega, smo se lahko prepričali v torek, ko so mladeniči iz Amsterdama obrambo galaktikov brez večjega naprezanja večkrat osramotili in z rezultatom 4:1 končali triletno vladavino španskega velikana v najmočnejšem klubskem tekmovanju.

Florentino Perez ne more verjeti, kaj je nastalo iz njegovega Reala. | Foto: Getty Images Florentino Perez ne more verjeti, kaj je nastalo iz njegovega Reala. Foto: Getty Images

Po novem udarcu za Perezov ponos je ta prišel v slačilnico in jih napel igralcem, češ da se tako ne bori za največji klub na svetu. Po robu se mu je postavil kapetan, s katerim sta se sprla, poročata španska AS in Marca.

"Izplačaj me in grem," naj bi dejal predsedniku. "Vse sem dal za ta grb, klub in tudi zate," mu je še zabrusil Ramos, ki ima z Realom sklenjeno pogodbo do junija 2020. Perezu je očital tudi slabo kadrovanje, ki naj bi bilo povsem nepremišljeno. Tukaj je meril predvsem na odhod trenerja Zinedina ZidanaCristiana Ronalda, poleti pa bo klub zapustil še eden izmed junakov uspehov v ligi prvakov, Marcelo, ki bo v štirih letih pri Juventusu prejel kar 48 milijonov evrov.

Zidane zavrnil Pereza

Perez je mislil, da se odhoda Zidana in Ronalda ne bosta poznala. | Foto: Reuters Perez je mislil, da se odhoda Zidana in Ronalda ne bosta poznala. Foto: Reuters Ravno prvega je po besedah nekdanjega predsednika Reala Ramona Caldeona Perez že poklical in ga povabil nazaj na vroči stolček.

"Vem, da ga je Perez že poklical, Zidane mu je odvrnil, da trenutno za to ni primeren čas," je za BBC Radio 5 povedal Calderon in dodal, da ni izključena možnost, da se bo Francoz na klop Reala vrnil poleti.

Perez kljub zavrnitvi naj ne bi čakal tako dolgo, saj bo na klop namesto Santiaga Solarija v kratkem sedel kar Jose Mourinho. No, vsaj tako je v četrtek zvečer brez zadržkov pisal Goal.

V nedeljo zadnja tekma Solarija?

Real Madrid bo po tednu za pozabo - izgubil je oba el clasica in bil ponižan proti Ajaxu - v nedeljo gostoval pri Valladolidu, ki ni zmagal že od januarja. To naj bi bila tudi zadnja tekma Argentinca Solarija na klopi belega baleta, nato pa naj bi se do konca leta na klop po letu 2013 vrnil Mourinho, je med drugim v ekskluzivni novici zapisal goal.com. Videli bomo, koliko resnice je v tem, možnosti za to so zelo majhne.

Lahko veliki Real iz velike krize izvleče veliki Jose Mourinho?

  • Da.
    15,31 %
    380 glasov
  • Ne.
    84,69 %
    2102 glasov
Oddanih 2482 glasov

Preberite še:

Jose Mourinho
Sportal Bomba iz Madrida: Mourinho pred vrati Reala?
Real Ajax
Sportal Zvezdnik Reala po hudi sramoti brez zadržkov o dreku, kapetan snemal film
Bayern Liverpool
Sportal Poslovil se je še bavarski velikan, v četrtfinale tudi Barcelona

 

Ne spreglejte