Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Petek,
21. 2. 2014,
10.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Roman Bezjak Ludogorec Razgrad Lazio Edoardo Reja

Petek, 21. 2. 2014, 10.44

8 let

Kako je Roman Bezjak velemojstrsko pokvaril večer Laziu? (video)

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Slovenski reprezentančni napadalec Roman Bezjak je s prekrasnim zadetkom z razdalje zavil v črno rimski Lazio. Ludogorec iz Razgrada nadaljuje silovit evropski pohod, Korošec pa imenitno statistiko.

Na znamenitem Olimpicu so gledalci spremljali dinamičen dvoboj. Z evrogolom, doseženim s 25 metrov, ga je v 45. minuti začinil Roman Bezjak, gledalci pa so dočakali tudi dva rdeča kartona (vsakega na eni strani), pa tudi dve zapravljeni 11-metrovki. Podobno kot na nedavni tekmi lige prvakov med Arsenalom (Özil) in Bayernom (Alaba) sta strel z bele točke v Rimu zapravila tudi Bolgar Svetoslav Djakov (Ludogorec, v 9. minuti) ter Brazilec Felipe Anderson (Lazio, v 50. minuti).

Že peti evropski zadetek Korošca, drugega najboljšega strelca lige Europa

''Odlično se počutim po vsaki tekmi in zadetku. V akciji pred zadetkom nisem veliko razmišljal. Odločil sem se za strel, žoga pa je zatresla mrežo. Vesel sem, da smo do zadnje sekunde igrali drug za drugega. Pokazali smo pravi moštveni duh,'' je po tekmi junak srečanja pohvalil soigralce, ki so skupaj z njim poskrbeli za novo presenečenje na evropskem zemljevidu.

Nekdanji napadalec Celja nadaljuje izjemno statistiko v ligi Europa. Dočakal je že peti zadetek v tej sezoni, v Rimu pa je odigral 58 minut. ''Nič še ni odločenega. Povratno tekmo moramo začeti, kot da je skupen rezultat 0:0. Upam, da bomo napredovali,'' je po poročanju bolgarskega portala Gong izpostavil željo slovenski legionar v Bolgariji, ki se je pozimi znašel na seznamu želja nekaterih španskih klubov, a ostal zvest zeleno-belim iz Razgrada, ki svoje evropske tekme igrajo v Sofiji.

Slovenski zamejec na klopi Lazia Edoardo Edy Reja se je po tesnem porazu z bolgarskim prvakom znašel v težavah, saj mu grozi evropsko slovo, Ludogorec pa nadaljuje izjemne predstave, s katerimi je jeseni v skupinskem delu zasenčil Črnomorca, PSV Eindhoven in zagrebški Dinamo, tokrat pa so moč razigrane Stojeveve čete občutili še rimski nebeško modri zvezdniki.

Ne spreglejte