Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Nedelja,
8. 2. 2015,
21.23

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Zlatan Ibrahimović Robert Lewandowski Mario Götze

Nedelja, 8. 2. 2015, 21.23

6 let, 6 mesecev

Kako je, ko v roke mikrofon prime slavljenec Cristiano Ronaldo?

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Za nami je še en teden, predvsem konec je poskrbel za številne derbije in z njimi seveda tudi zelo zanimive dogodke. Katerih deset smo izbrali tokrat?

Tako je v pubu, ko tvoj brat odloči veliki derbi

Harry Kane je v tej sezoni postal veliki junak londonskega Tottenhama. Izkazal se je tudi v soboto, ko je bil na White Hart Lanu veliki londonski derbi. Pri zmagi nad mestnim tekmecem Arsenalom z 2:1 je zadel dvakrat. Njegovega brata Charlieja ni bilo na štadionu, tekmo si je ogledal v pubu. In okusil, kako je biti obkrožen z navijači Tottenhama, medtem ko tvoj brat njihovemu ljubljenemu klubu prinese pomembno zmago.

Cristiano Ronaldo je kljub debaklu proslavljal in prepeval

Najboljši nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo je prejšnji teden praznoval 30. rojstni dan. Praznovanje je bilo predvideno za večer po velikem madridskem derbiju med Atleticom in Realom. Tega je Real izgubil z 0:4 in si privoščil pravcato katastrofo. Številni so mislili, da bo praznovanje Portugalčevega rojstnega dneva zato bolj klavrno, a očitno ni bilo. Ronaldo je pripravil veliko zabavo za prijatelje in soigralce, na njej je prepeval kolumbijski pop zvezdnik Kevin Roldan, za mikrofon pa je poprijel tudi Portugalec sam. Kako se je obnesel?

Jezni Cristiano Ronaldo novinarju zabrusil, da je neumen

Čeprav je bil Cristiano Ronaldo nekaj ur po visokem porazu proti Atleticu očitno dobre volje, pa je bil takoj po bolečem porazu na štadionu Vicenteja Calderona očitno vseeno precej nataknjen. Po tekmi se je namreč zapletel v besedni dvoboj z enim od španskih novinarjev. Kakšen je bil njun pogovor?

Novinar: Kaj ste hoteli sporočiti, ko ste po izključitvi proti Cordobi gladili grb Fife na svojem dresu? Ronaldo: Mar se ne bi raje pogovarjala o današnji tekmi kot pa o tisti proti Cordobi, od katere so minili že trije meseci.

Zanima me samo to, kaj ste želeli sporočiti. Kaj mi želite povedati? Če bi bili pameten novinar, bi me spraševali o današnji tekmi.

Samo vprašal sem vas. Očitno ste neumni. Ne, hvala.

Kako je napadalec Chelseaja nasmejal s plesom

Chelsea je v 24. prvenstvenem krogu premagal Aston Villo z 2:1, njegov tekmec v boju za naslov Manchester City pa je doma proti Hull Cityju le remiziral z 1:1. Zdaj imajo Londončani sedem točk prednosti pred glavnim tekmecem v boju za naslov. Tega se je razveselil tudi njihov napadalec Loic Remy, ki je ob tem posnel video, v katerem je poskrbel za zanimiv, zabaven ples.

Because i m happy!! #meandkurt#dancing.

A video posted by Loic Remy (@loicremy972) on

Zvezdnika Bayerna ob lepoticah kot kavboja

Bayern je konec tedna v nemškem prvenstvu premagal Stuttgart z 2:0. Na tej tekmi sta igrala tudi Robert Lewandowski in Mario Götze. Po njej pa sta se v družbi lepotic udeležila tematske zabave. Oblečena sta bila v kavboja.

Western party 😉😉😉 @annalewandowskahpba @gotzemario @annkathrin_vida

A photo posted by Robert Lewandowski (@_rl9) on

Groza, udaril ga je kot Bruce Lee

Na tekmi ene izmed nižjih nemških lig med Kickers Offenbachom in Viktorio Berlin je nogometaš prvega Robin Scheu naredil res grob prekršek nad nasprotnikovim nogometašem Stephanom Brehmerjem. Kaj mu je rojilo po glavi, da se je odločil za takšno posredovanje, ne vemo. Je pa jasno, da se takšnega udarca ne bi branil niti legendarni, že nekaj časa pokojni mojster borilnih veščin Bruce Lee.

Ronaldo že ima novo, tokrat je 16 let mlajša

Nekdanji nogometni zvezdnik Ronaldo se je pred kratkim razšel z 28-letno lepotico Paulo Morais, s katero je bil zaročen, a nesrečne ljubezni očitno ni dolgo objokoval. Zdaj se je 39-letni nekoč najboljši nogometaš na svetu javnosti pokazal s še pet let mlajšo lepotico, 23-letno Celino Locks.

Boksnil ga je naravnost v mednožje

Marseille je v soboto v francoskem prvenstvu remiziral z 1:1 v gosteh pri Rennesu. Ob koncu te tekme je bil izključen mladi nogometaš Marseilla Mario Lemina. Neposredni rdeči karton si je prislužil zato, ker je nasprotnika nesramno in seveda tudi namerno udaril naravnost v mednožje.

Zlatan Ibrahimović je naročil, soigralci so ga poslušali

Tudi tokratna tedenska rubrika ne bo minila brez Zlatana Ibrahimovića. Švedski zvezdnik francoskega PSG je spet poskrbel, da se je znašel v njej. Tokrat s potezo, ki si jo je privoščil po zmagi Parižanov v francoskem ligaškem pokalu. Po odhodu iz garderobe je le švignil mimo zbranih novinarjev, ki so čakali na izjave, podobno pa je svetoval tudi soigralcem. Poslušali so ga …

Josep Guardiola je sodnika kar objel

Bayern je prejšnji teden v nemškem prvenstvu odigral dve tekmi. Še pred zmago nad Stuttgartom je sredi tedna doma remiziral proti Schalkeju z 1:1. Na tej tekmi je po 16 minutah ostal brez Jeroma Boatenga, ta je bil izključen. Kljub temu je sredi drugega polčasa prišel do vodstva. Ta gol pa je trenerja Bavarcev Josepa Guardiolo tako razveselil, da je ob proslavljanju zadetka objel kar četrtega sodnika, ki je stal ob igrišču.

Ne spreglejte