Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 1. 2024,
10.32

Osveženo pred

2 meseca, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,61

Natisni članek

Neymar

Ponedeljek, 29. 1. 2024, 10.32

2 meseca, 4 tedne

Kaj se dogaja z Neymarjem? Družbena omrežja pregorela.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,61
Neymar Jr. | Neymar okreva po poškodbi. | Foto Guliverimage

Neymar okreva po poškodbi.

Foto: Guliverimage

Neymar, ki si je oktobra strgal križno vez v levem kolenu, po poškodbi okreva v domači Braziliji, njegovo vrnitev k nogometu pa pričakujemo šele čez nekaj mesecev. Nekdanji nogometaš PSG in zdajšnji član Al Hilala, ki bo čez nekaj dni dopolnil 32 let, se je v soboto pojavil na rojstnodnevni zabavi Romaria in s svojo podobo precej šokiral nogometne navdušence po svetu. Kljub precej ohlapnim črnim oblačilom ni bilo mogoče spregledati, da je Neymar v zadnjih mesecih pridobil nekaj kilogramov. Nekateri so sicer prepričani, da je večina fotografij z zabave lažnih.

Brazilski zvezdnik Neymar še vedno okreva po težki poškodbi in operaciji kolena. Potem ko se je iz PSG preselil v savdski Al Hilal, si je oktobra v kvalifikacijah za mundial leta 2026 strgal križno vez v kolenu. Po napovedih naj bi se na igrišče lahko najhitreje vrnil v začetku prihajajoče sezone. Kapetan selecaa se je poškodoval 17. oktobra v Montevideu ob porazu Brazilije z Urugvajem (0:2). Takrat so Neymarja na nosilih z igrišča odnesli v solzah, novembra pa so ga operirali zaradi raztrgane križne vezi in meniskusa v levem kolenu. Za ponovno igranje po takšni poškodbi, eni najtežjih za nogometaše, je potrebnih vsaj devet mesecev rehabilitacije, je kasneje pojasnil zdravnik brazilske izbrane vrste Rodrigo Lasmar.

Brazilskega asa so v teh dneh fotografirali na rojstnodnevnem praznovanju nekdanjega nogometnega zvezdnika Romaria. Kar je uporabnikom družbenega omrežja X (prej Twitterja) takoj padlo v oči, je njegov videz, saj je očitno pridobil nekaj kilogramov. 

Posnetki iz zabave:

"Nočem verjeti, da je to on", "To mora biti fotomontaža", "Kaj jim dajejo v Savdski Arabiji?", so bili le nekateri komentarji uporabnikov družbenih omrežij.

Fotografiji, za kateri so mnogi prepričani, da sta lažni:

Preberite še:

Aleksander Radosavljević
Sportal Znan slovenski obraz se je odločil za novo pot
Arthur Vermeeren
Sportal Atletico za okrepitev "izpraznil račun"
Kalvin Phillips
Sportal Okrepitev za West Ham in Napoli
Ne spreglejte