Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 4. 2020,
14.03

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Madeira Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Petek, 10. 4. 2020, 14.03

4 leta

Zvezdnik Juventusa treniral na stadionu

Je Cristiano Ronaldo kršil pravila o izolaciji?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Zvezdnik Juventusa, Portugalec Cristiano Ronaldo, čas pandemije novega koronavirusa preživlja v luksuzni vili z bazenom in velikim vrtom na domačem otoku sredi Atlantika, Madeiri. Na družbenih omrežjih so se pojavile fotografije 35-letnega napadalca, kako vadi na izpraznjenem stadionu Madeira, s čimer pa bi lahko kršil pravila o izolaciji.

Zvezdnik torinske stare dame Cristiano Ronaldo je ta teden na skrivaj treniral na zelenici domačega stadiona, Estadio de Chupana. Gre za domače igrišče kluba Nacional v Funchalu na tem portugalskem otoku. Vendar pa njegova skrivna misija ni ostala prikrita.

Posnetke Ronalda, kako vadi na stadionu, je opazil tudi vodja zdravstvene službe na Madeiri Pedro Ramos, ki je opozoril, da Ronaldo ni imel posebnega dovoljenja za vadbo na stadionu.

Zvezdnik Juventusa v času koronakrize ne miruje, ampak trenira vsakodnevno:

Vrata stadiona je posebej za Ronalda odprl predsednik kluba Rui Alves. Videti pa je, kako trenira in brca žogo skupaj z drugimi igralci, z njim je bil tudi sin. 

Lahko trenira, a mora tudi spoštovati pravila

Otok Madeira je ponosen na Cristiana Ronalda. | Foto: Peter Kastelic Otok Madeira je ponosen na Cristiana Ronalda. Foto: Peter Kastelic Na Madeiri tamkajšnje oblasti prebivalcem svetujejo, naj ostajajo doma in tako skrbijo za preprečevanje širjenja epidemije covida-19. "Cristiano Ronaldo ima pravico trenirati, vendar mora tako, kot drugi državljani, spoštovati pravila, nima posebnega položaja," je opozoril šef zdravstvene službe na tem atlantskem otoku ter še enkrat zanikal, da slavni domačin uživa posebno obravnavo.

V Italiji, ki je ena najbolj prizadetih držav z novim koronavirusom, je bil torinski Juventus tarča kritik, ker je Ronaldu dovolil, da se je pred italijansko karanteno umaknil na otok, na katerem je bil rojen.

Na Madeiri živi njegova družina, sorodniki. V največjem naselju na otoku Funchalu ima vilo, vredno osem milijonov evrov, v kateri je skupaj z življenjsko sopotnico Georgino Rodriguez in otroki preživel en mesec, portugalske medije povzema britanski Daily Mail.

Kako trenira Ronaldo skupaj z ženo v vili na otoku Madeira:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My beautiful training partner!🏃🏻‍♀️💪🏽 #stayactive #stayhome

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Nato se je eden najboljših nogometašev na svetu odločil, da se bo začasno preselil v bolj umirjen del otoka. V majhni ribiški vasici je najel vilo, ki stane skoraj štiri tisoč evrov na teden, kjer pa ima boljše pogoje za trening. In seveda več miru, še poroča STA.

Ne spreglejte