Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 1. 2013,
16.21

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Mario Balotelli Roberto Mancini

Četrtek, 3. 1. 2013, 16.21

7 let, 12 mesecev

Incident: Balotelli in Mancini na robu pretepa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Na četrtkovem treningu Manchester Cityja je bilo zelo burno. Trener Roberto Mancini in zvezdnik Mario Balotelli sta se skorajda stepla, kar so angleški mediji podkrepili tudi s fotografijami.

Mario Balotelli v tej sezoni ne igra prav pogosto, zato mediji že nekaj časa namigujejo, da se bo januarja preselil iz Manchester Cityja. Trener Roberto Mancini je že večkrat poudaril, da 22-letnega zvezdnika ne namerava prodati, a po incidentu, ki se je zgodil na četrtkovem treningu Manchester Cityja, je vprašanje, ali še misli enako. Kaj se je zgodilo? Ob koncu treninga je Balotelli s povsem nepotrebnim ostrim prekrškom na tla spravil soigralca Scotta Sinclaira, kar je Mancinija tako razjezilo, da je svojega zvezdniškega rojaka zgrabil za majico, ga vlekel in se drl nanj. Celo tako zelo energično, da ju je moral ločiti eden izmed članov strokovnega štaba angleškega prvaka. Takoj po incidentu, ki bi se kaj kmalu spremenil v pretep, je Balotelli zapustil trening center, Mancini pa dogodka za zdaj še ni komentiral. Mar to pomeni, da je ''ljubezni'' med temnopoltim italijanskim reprezentantom in trenerjem bogatega angleškega kluba dokončno konec?

Znano je, da si je Balotelli doslej privoščil že nemalo incidentov. Četrtkov je le zadnji izmed njih. Prav zaradi otročjega in neodgovornega obnašanja ga Mancini v tej sezoni v prvo postavo Manchester Cityja uvršča zelo redko. V prvenstvu je bil doslej v začetni enajsterici le sedemkrat, v ligi prvakov pa niti enkrat. V tej sezoni je sicer zabil le tri gole. Po enega v prvenstvu, ligi prvakov in ligaškem pokalu. Prav zato je vse več možnosti, da že januarja zapusti City, v katerega je leta 2010 prišel iz milanskega Interja za 30 milijonov evrov. Tistih, ki se zanimajo zanj, je kar nekaj, znano pa je, da se že nekaj časa spogleduje z Milanom. Kakorkoli že, z Balotellijem ni nikoli dolgčas in, kot kaže, tudi letos ne bo.

Ne spreglejte