Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Petek,
4. 11. 2016,
8.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,55

Natisni članek

nogomet Liga Europa Fenerbahče Manchester United Jose Mourinho Zlatan Ibrahimović

Petek, 4. 11. 2016, 8.30

6 let, 7 mesecev

Bo kaznovan naknadno?

Ibrahimović v težavah, ker je nasprotnika grabil za vrat

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,55
Zlatan Ibrahimović | Foto Reuters

Foto: Reuters

Zvezdnika Manchester Uniteda Zlatana Ibrahimovića bi lahko zaradi incidenta, ki si ga je privoščil na četrtkovi tekmi četrtega kroga lige Europa v Istanbulu proti Fenerbahčeju, naknadno kaznovali.

Zlatan Ibrahimović, ki je pri porazu Manchester Uniteda v gosteh pri Fenerbahčeju z 1:3 na igrišče namesto poškodovanega Paula Pogbaja prišel že po 30 minutah igre, se tudi v četrtek ni izkazal. Spet ni zadel, a se je po tekmi kljub temu znašel v središču pozornosti.

Na udaru je zaradi poteze, ki si jo je privoščil v Istanbulu. Po eni izmed akcij se je prepiral z branilcem Fenerbahčeja Simonom Kjaerjem in Danca tudi prijel za vrat.

Glavni sodnik tekme Srb Milorad Mazić tega dogodka ni videl, zato jo je Šved med tekmo odnesel brez kazni, a glede na to, da so ga ujele kamere, ga bodo verjetno kaznovali naknadno.

Kakšna bo kazen, ni znano. Sploh ne zato, ker naj bi Ibrahimović ob prerivanju roko položil tudi na četrtega sodnika.

S Josejem Mourinhom sta poleti v klub prišla skupaj, a za zdaj ne moreta biti zadovoljna. | Foto: Reuters S Josejem Mourinhom sta poleti v klub prišla skupaj, a za zdaj ne moreta biti zadovoljna. Foto: Reuters Na prvih petih petkrat, na zadnjih sedmih niti enkrat

Šved, ki je poleti iz PSG prišel na Old Trafford, ne preživlja najboljšega obdobja. Po dobrem začetku, ko je na prvih petih tekmah v dresu novega kluba dosegel pet golov, je zapadel v strelsko krizo. Od takrat je zadel le še enkrat.

Medtem je začelo škripati tudi Manchester Unitedu, ki je po osvojitvi angleškega superpokala in dobrem začetku sezone na prvenstveni razpredelnici zdrsnil na skromno osmo mesto, medtem ko je po novem porazu v ligi Europa trenutno šele na tretjem mestu skupine A. Za napredovanje se bo moral še pošteno potruditi.

Tudi portugalski trenerski zvezdnik Jose Mourinho, ki je prišel skupaj z Ibrahimovićem, se v Manchestru v teh dneh prav gotovo ne počuti najbolje.

Ne spreglejte