Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 5. 2022,
8.30

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

AC Milan Zlatan Ibrahimović

Torek, 24. 5. 2022, 8.30

1 leto, 11 mesecev

Ibrahimović naslov prvaka posvetil posebni osebi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68
Zlatan Ibrahimović | Zlatan Ibrahimović, ki je z Milanom osvojil naslov italijanskega državnega prvaka, prvega za ta sloviti klub po 11 letih, bo najverjetneje nadaljeval kariero.  | Foto Guliverimage

Zlatan Ibrahimović, ki je z Milanom osvojil naslov italijanskega državnega prvaka, prvega za ta sloviti klub po 11 letih, bo najverjetneje nadaljeval kariero.

Foto: Guliverimage

Švedski napadalec balkanskih korenin Zlatan Ibrahimović, ki je z Milanom osvojil naslov italijanskega prvaka, prvega po 11 letih za sloviti klub, je zmago posvetil svojemu agentu Minu Raioli, ki je nedavno umrl zaradi bolezni pljuč.

Zlatan Ibrahimović, ki bo oktobra praznoval 41. rojstni dan, se je zabave ob proslavljanju scudetta udeležil s penino in kubanko, ob tem pa spregovoril tudi o svoji nogometni prihodnosti.

"Če se bom fizično dobro počutil, potem bom nadaljeval nogometno kariero. Kadar sem na terenu, sem tisti, ki naredi razliko," je bil v svoji izjavi samozavesten Šved bosanskih korenin, ki je v tej sezoni v 1.167 minutah na nogometni zelenici zabil osem golov.

Švedski reprezentant, ki je v svoji karieri nosil drese Malmöja, Ajaxa, Juventusa, Barcelone, Interja, PSG-ja, Manchester Uniteda in LA Galaxja, je trofejo posvetil svojemu agentu Minu Raioli, ki je nedavno umrl zaradi bolezni pljuč. "To je za Raiolo. Želel me je videti igrati v Milanu, rekel mi je, da lahko rešim klub in ga vrnem na najvišjo raven. Kaj bi mi svetoval? Da igram še deset let in pri tem zaslužim čim več denarja," se je pošalil Ibrahimović.

Paoliju sredi proslavljanja ukradli medaljo

Italijanski časnik La Gazetta dello Sport je sicer aprila poročal, da bo Ibrahimović v primeru osvojitve naslova končal nogometno kariero in se preselil v strokovni štab trenerja Stefana Paolija, če bo ta ostal na trenerski klopi Milana.

Mimogrede, Paoliju so med proslavljanjem scudetta ukradli zmagovito medaljo, ki mu ogromno pomeni, saj je edina. "Na proslavljanju so mi ukradli medaljo: če lahko zaprosite javno, naj mi jo vrnejo, bi bil zelo vesel in hvaležen. To je edina medalja, ki jo imam," je dejal za časnik La Repubblica.

Preberite še:

AC Milan
Sportal Milan suvereno do 19. naslova italijanskega prvaka
Ne spreglejte