Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
17. 3. 2014,
8.04

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Andraž Struna Bojan Jokić Jasmin Kurtić Samir Handanović

Ponedeljek, 17. 3. 2014, 8.04

6 let, 6 mesecev

Handanović spet ubranil enajstmetrovko, Slovenci se vračajo med elito

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Samir Handanović je v Italiji ubranil enajstmetrovko. Mišo Brečko je s Kölnom blizu povratka med nemško elito. V Italiji podobno velja za Sinišo Anđelkovića s Palermom.

Vid Belec: V prvi portugalski ligi je Olhanense dosegel zelo pomembno zmago v boju za obstanek. Z 2:1 je zmagal v gosteh pri Rio Aveju, a ostaja na zadnjem mestu prvenstvene razpredelnice. Tri kroge pred koncem sezone obeti za obstanek niso najboljši. Dve točki zaostaja za predzadnjim Pacosom de Ferreiro, ki ima tudi tekmo manj, in tri za 14. Belenensejem. Olhanense bo v naslednjem krogu gostoval pri Benfici, ki si lahko z zmago že zagotovi naslov. Belec je tokrat spet branil od prve do zadnje minute.

Samir Handanović: V italijanskem prvenstvu je pri zmagi Interja nad Sampdorio s 4:0 v Genovi branil odlično. Pri vodstvu gostov z 1:0 je ubranil enajstmetrovko Argentincu Maxiju Lopezu, pozneje se je izkazal še z eno bravurozno obrambo. Bil je med najboljšimi na igrišču.

Jan Oblak: O travmatični izkušnji 21-letnega slovenskega vratarja smo že pisali. V nedeljo je branil za Benfico v portugalskem prvenstvu v gosteh pri Arouci, a le do 69. minute, ko je trčil z nasprotnikovim napadalcem in bil nekaj časa nezavesten. Potem je odšel z igrišča, a z njim k sreči ni hujšega. Benfica je zmagala z 2:0 in je povsem blizu naslova prvaka. Tri kroge pred koncem prvenstva ima sedem točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem. Več o tem ...

Siniša Anđelković*: Palermo je vse bližje povratku med italijansko ligo. Tokrat je v drugi ligi z 1:0 zmagal v gosteh pri Trapaniju. Kranjčan je solidno igral od prve do zadnje minute.

Gregor Balažic: Karpati je v prvi ukrajinski ligi presenetil in remiziral pred domačimi navijači s kijevskim Dinamom z 2:2. Igral je od prve do zadnje minute.

Mišo Brečko: Köln si je praktično že zagotovil povratek med nemško elito. Štiri kroge pred koncem sezone ima pred najbližjim zasledovalcem na vrhu lestvice osem točk prednosti. Tokrat je z 2:1 premagal Union Berlin na njegovem igrišču. Trboveljčan, ki je kapetan Kölna, je od prve do zadnje minute igral zelo solidno.

Boštjan Cesar: Chievo je v prvi italijanski ligi zmagal v gosteh pri Livornu s 4:2. Kapetan reprezentance je dobro igral od prve do zadnje minute.

Branko Ilić: V izraelskem prvenstvu je Hapoel Tel Aviv doma premagal Bnei Sakhnin s 3:1. Ljubljančan je igral od prve do zadnje minute.

Bojan Jokić: Villarreal je v prvi španski ligi doma premagal Levante z 1:0, potem ko je gol za zmago zabil globoko v sodnikovem podaljšku. Jokić je tokrat sedel na klopi in ni dočakal priložnosti za igro.

Dejan Kelhar*: Crvena zvezda je v prvi srbski ligi zmagala še trinajstič zapored. Tokrat s 4:1 proti Čukaričkemu. Igral je od prve do zadnje minute in nastopil solidno, a bil med krivci za edini gol poražencev.

Miral Samardžić: Šerif je v Moldaviji vse bližje naslova, potem ko je tokrat s 4:1 doma premagal Academio.

Andraž Struna: V prvi grški ligi je PAS Giannina remizirala v gosteh pri Arisu brez zadetkov. Struna je igral 90 minut.

Valter Birsa: Milan se vrača v staro formo. Tokrat je v italijanskem prvenstvu zmagal že četrtič zapored. Doma je z 1:0 zmagal proti zadnjeuvrščeni Catanii. Birsa tokrat ni dobil priložnosti za igro. Vso tekmo je presedel na klopi.

Josip Iličić: V izjemno zanimivi tekmi je Fiorentina s 5:3 premagala Hellas v Veroni. Iličić ni bil razpoložen in je igrišče zapustil po uri igre, ko so gostje vodili z 2:1.

Kevin Kampl: Red Bull Salzburg, ki si je že pred časom zagotovil naslov avstrijskega prvaka, je doma izgubil z graškim Sturmom z 1:2. Kampl je tekmo začel na klopi in na igrišče prišel po 56 minutah, ko je Salzburg še vodil z 1:0.

Andraž Kirm: Pri zmagi Groningena nad NAC Bredo v prvi nizozemski ligi z 2:1 je igral od 84. minute.

Rene Krhin: Bologna je v prvi italijanski ligi doma remizirala proti Parmi z 1:1. Krhin je poškodovan in ni kandidiral za tekmo.

Jasmin Kurtić: Torino je v prvi italijanski ligi doma premagal Genoo z 2:1. Kurtić je poškodovan in ni kandidiral za tekmo.

Dejan Lazarević:* Pri zmagi Chieva s 4:2 v prvi italijanski ligi v Livornu ni sodeloval.

Dalibor Stevanović:* Potem ko je v zadnjem krogu zablestel in zabil tri gole, tokrat pri zmagi Slaska v Vroclavu z 1:0 proti Lechii Gdansk v poljskem prvenstvu zaradi poškodbe ni igral.

Robert Berić:* Pri presenetljivi zmagi graškega Sturma z 2:1 v gosteh pri Salzburgu je sodeloval od 64. minute.

Roman Bezjak: Pri remiju Ludogorca v bolgarski ligi z 1:1 proti Černo Moru je igral debelo uro.

Zlatko Dedić*: Dynamo Dresden bo v drugi nemški ligi na delu danes zvečer, ko bo gostil München 1860.

Zlatan Ljubijankić*: Pri porazu Omiye Ardije z 0:2 v gosteh pri Shimizu Pulsu je igral vso tekmo, a ni dočakal prvenca v tej sezoni.

Tim Matavž: V prvi nizozemski ligi je PSV doma izgubil proti Feyenoordu z 0:2. Matavž je spet obsedel na klopi. Ni dobil priložnosti za igro.

Milivoje Novaković*: Pri zmagi Shimizu Pulsa v prvi japonski ligi proti Omiyi Ardiji z 2:0 je zabil prvi gol. Zdaj je pri dveh prvenstvenih golih v tej sezoni. Dvakrat se je med strelce vpisal v pokalu. Igral je do zadnje minute, ko je z igrišča odšel kot taktična zamenjava, nagrajen z aplavzom s strani občinstva.

Nejc Pečnik: Pri novi zmagi Crvene zvezde v srbskem prvenstvu, s 4:1 proti Čukaričkemu, je spet igral na boku in prispeval podajo za enega izmed štirih golov Beograjčanov.

Ne spreglejte