Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 8. 2014,
19.53

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

serie A Juventus Boštjan Cesar AC Milan Inter Fiorentina Sassuolo Samir Handanović Josip Iličić Jasmin Kurtić Chievo Dejan Lazarević Valter Birsa Palermo Siniša Anđelković

Petek, 29. 8. 2014, 19.53

3 leta

Fiorentina Iličića in Kurtića hudo poražena v Rimu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V prvem derbiju 26. kroga serie A je Inter Samirja Handanovića remiziral v Neaplju, v drugem pa je Lazio doma s 4:0 zmlel Fiorentino, za katero sta igrala Josip Iličić in Jasmin Kurtić.

Po novem spodrsljaju Milana, ta pred domačimi navijači v soboto ni mogel premagati skromne Verone, utegne priti do menjave na trenerskem stolčku italijanskega velikana. V zadnjem tednu so se pojavila namigovanja, da bo Filippo Inzaghi, če tokrat ne bo zmagal, zagotovo izgubil službo. Prav zanimivo bo videti, ali se bo to v naslednjih dneh res zgodilo.

V zgodnjem nedeljskem popoldnevu sta se za točke borila Cesena Luke Krajnca in Palermo Siniše Anđelkovića. Oba Slovenca sta odigrala celotno srečanje, tekma pa se je končala brez zadetkov.

Chievo je doma gostil Romo in remiziral brez zadetkov. Boštjan Cesar je za Verončane igral vso tekmo, medtem ko je Valter Birsa na igrišče prišel že v 19. minuti po hudi poškodbi soigralca Federica Mattiella. 19-letnik si je po dvoboju z nasprotniku nesrečno zlomil nogo, ob grozljivi poškodbi so se nogometaši obeh ekip prijemali za glavo. Posnetek poškodbe si lahko ogledate tukaj (ogled tistim s slabšim želodcem odsvetujemo).

Rimljani imajo zdaj že 11 točk zaostanka za vodilnim Juventusom, ki je v ponedeljek stežka odpravil Sassuolo Dejana Lazarevića. Stari dami je zmago s poznim zadetkom zagotovil Paul Pogba, hitri Domžalčan pa je odigral le zadnjih pet minut.

V prvem derbiju kroga, zadnji nedeljski tekmi, je Inter z 2:2 remiziral v gosteh pri Napoliju. Samir Handanović je za Milančane branil celo tekmo. V drugem derbiju je Lazio v ponedeljek nadigral Fiorentino, za katero sta igrala oba slovenska legionarja Jasmin Kurtić in Josip Iličić.

Ne spreglejte