Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 5. 2013,
19.16

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Holger Badstuber Bayern München Borussia Dortmund Wembley

Četrtek, 23. 5. 2013, 19.16

7 let, 12 mesecev

Dodaten motiv: Bayern bo igral za Holgerja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Bayerna na finalni tekmi lige prvakov ne bodo pozabiti na nesrečnega soigralca Holgerja Badstuberja, ki bo moral zaradi hude poškodbe kolena počivati vsaj še deset mesecev.

''Za Holgerja,'' bodo v en glas dejali nogometaši nemškega prvaka in se v soboto zvečer odpravili na zelenico Wembleyja, na kateri se bo odločalo o evropskem naslovu. Heynckesova četa diha kot eno, zato ne čudi podpora poškodovanemu branilcu Holgerju Badstuberju, ki si je pri rehabilitaciji strgal vez v poškodovanem desnem kolenu in bo moral počivati skoraj slabo leto dni. Nogometaši Bayerna so nesrečnemu branilcu, ki se nahaja na zdravljenju v ZDA (v Vailu v zvezni državi Kolorado), kjer je bil operiran, poslali v znak podpore majico. Badstuber nima sreče s finalnimi tekmami lige prvakov. Lani je dvoboj s Chelseajem izpustil zaradi kazni rumenih kartonov, tokrat je bila usodna poškodba.

Nemški reprezentant je obljubil soigralcem, da bo v soboto, ko bo spremljal prenos srečanja iz Londona, oblekel darilo. Morda prinese srečo bavarskemu velikanu, ki zna poskrbeti tudi za tiste, ki jih ne sreča ne spremlja tako pogosto: ''Kar se je pripetilo Holgerju, je resnično hudo. Prepričani smo in srčno upamo, da se bo vrnil na igrišče. Je izvrsten nogometaš kot tudi oseba, zato mu bomo pomagali po najboljših močeh, da prebrodi to zahtevno obdobje,'' je napovedal Bastian Schweinsteiger, ki ga v soboto čaka veliki evropski izpit. V četrtek je francoski as Franck Ribery na srečanju s predstavniki sedme sile nosil pulover s številko 28. Tisto, ki jo na dresu nosi 24-letni poškodovani branilec, ki se je prvič resneje poškodoval lani decembra na derbiju nemškega prvenstva. Prav na tekmi z Borussio Dortmund, sobotnim tekmecem. ''Holger tokrat ni z mano, je pa pulover,'' je poudaril Francoz in povzel sporočilo, ki se je zakoreninilo v srcih nogometašev Bayerna. Za Holgerja!'

Ne spreglejte