Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Torek,
31. 1. 2012,
19.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Dare Vršič Armin Bačinović

Torek, 31. 1. 2012, 19.31

8 let

Bačinovića ustavila poškodba, Volaš morda februarja

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Zastopnik Armina Bačinovića in Daliborja Volaša, Amir Ružnić je potrdil, da nogometaša, ki sta bila v zadnjih dneh v središču pozornosti, na zadnji dan prestopnega roka ne bosta menjala klubov.

Najučinkovitejši napadalec trenutno vodilnega slovenskega prvoligaša Maribora je z zadetki, ki jih je v tej sezoni zabil v prvenstvu, pokalu in tudi v Evropi opozoril nase, zato je bilo jasno, da bo v zimskem prestopnem roku med najbolj zaželenimi nogometaši iz slovenske lige. Tako je tudi bilo, a kljub temu Dalibor Volaš vsaj za zdaj ostaja član Maribora. V sredo se bo Mariborčanom pridružil na pripravah v Turčiji. ''Zanj se zanimajo v Ukrajini in v Rusiji, kjer prestopni rok traja še februarja, zato se morda kaj zgodi v naslednjih tedni, a danes do prestopa zagotovo ne bo prišlo,'' je razkril Amir Ružnić in dodal, da prestop ne bo uspel niti Arminu Bačinoviću, ki je član Palerma. ''Zanj so se najprej zanimali pri Fiorentini, a je bil sam bolj naklonjen selitvi v Padovo, pri kateri bi zagotovo igral. Prestop v Padovo je nato, kot je že znano, padel v vodo, v zadnjih dneh pa se je pojavil Monaco. Želel si ga je tamkajšnji trener Marco Simone, ki ga dobro pozna, a se tudi tukaj ni izšlo. Ker v poštev pride le posoda, Armin pa je poškodovan in bo okreval še nekaj časa, je normalno, da posel ni šel skozi. Nič zato. Zdaj si želi predvsem čim prej okrevati in se vrniti na zelenice. Za prestop bo že čas junija,'' je še povedal trenutno najbolj priznani slovenski nogometni menedžer.

Naj dodamo še najbolj sveže novice iz tabora Olimpije. Njen športni direktor Milenko Ačimović je potrdil, da Dare Vršič in Sreten Sretenović na zadnji dan prestopnega roka ne bosta prestopila. Za zdaj ostajata v Ljubljani, a tudi zanju – predvsem za Sretenovića -, velja podobno kot za Volaša. Morda prestopita februarja v Rusijo ali Ukrajino.

Ne spreglejte