Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
4. 9. 2017,
13.56

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,33

2

Natisni članek

NK Domžale Agim Ibraimi

Ponedeljek, 4. 9. 2017, 13.56

6 let, 7 mesecev

Agim Ibraimi od jutri naprej član Domžal

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,33

2

Agim Ibraimi | Foto Urban Urbanc/Sportida

Foto: Urban Urbanc/Sportida

V torek bodo pri slovenskem nogometnem prvoligašu Domžalah predstavili tri nove okrepitve. Skoraj zagotovo je med njimi Agim Ibraimi. Nekdanji zvezdnik Maribora, ki je Slovenijo zapustil po sporu z Zlatkom Zahovićem aprila lani.

Pri domžalskem klubu podpisa pogodbe z Agimom Ibraimijem, o katerem je že pred nekaj dnevi pisala tudi Ekipa, a naj bi se potem z njegovim prihodom zapletalo, za zdaj ne želijo komentirati, a po informacijah iz zanesljivih virov, ki smo jih dobili, o tem ni dvoma.

Makedonski nogometaš, ki je v prvi slovenski ligi v dresih Maribora, Olimpije in lendavske Nafte odigral kar 152 tekem in zabil 37 golov, bo od jutri naprej tudi uradno potrjen kot novi član domžalskega prvoligaša.

Slovenijo je zapustil po sporu z Zlatkom Zahovićem

V ligi prvakov je zadel proti Chelseaju. | Foto: Vid Ponikvar V ligi prvakov je zadel proti Chelseaju. Foto: Vid Ponikvar 29-letni vezist je po znamenitem sporu s športnim direktorjem Maribora Zlatkom Zahovićem, ki je aprila lani zabaval celotno nogometno javnost, zapustil Slovenijo.

Junija lani je odšel v Kazahstan in podpisal donosno pogodbo s tamkajšnjo Astano. Tamkajšnja zgodba se zanj ni izšla najbolje, za Astano je odigral vsega štiri tekme. Zadnjo avgusta lani.

Maja letos je s Kazahstanci prekinil pogodbo in očitno bo svojo nogometno pot skušal obuditi v Domžalah.

Do zdaj je Ibraimi, ki bo po nekdanjem reprezentantu Bosne in Hercegovine Senijadu Ibričiću še ena zveneča tuja okrepitev za Domžale, igral še v Turčiji (Eskisehirspor), Italiji (Cagliari) in tudi Avstriji, tam je bil član mladinske ekipe Red Bull Salzburga.

Nogometaš, ki je z Mariborom igral v ligi prvakov in dosegel gol pri remiju s Chelseajem z 1:1 v Ljudskem vrtu, je tudi makedonski reprezentant. Do zdaj je v izbrani vrsti zbral 39 nastopov in zabil sedem golov.

Marko Alvir se v Domžale vrača kot posojeni nogometaš praške Sparte. | Foto: Vid Ponikvar Marko Alvir se v Domžale vrača kot posojeni nogometaš praške Sparte. Foto: Vid Ponikvar

Povratnik, njegov rojak in jamajški reprezentant

Ob Ibraimiju bodo pri Domžalah, ki so v zaključku poletnega prestopnega roka izgubile Ivana Firerja (Auxerre) in Miho Blažiča (Ferencvaroš), jutri predstavili še dva nova nogometaša.

Povratnika, hrvaškega vezista Marka Alvirja, ki je bil član Domžal že med letoma 2015 in 2017, in njegovega rojaka, levega bočnega branilca Daria Melnjaka, ki je nazadnje igral v Belgiji (Lokeren).

Četrte najnovejše okrepitve Domžal, Jamajčana Shamarja Amara Nicholsona, tokrat zaradi reprezentančnih obveznosti še ne bo.

Ne spreglejte