SiolNET. Sportal Košarka
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pravila dobrodelne dražbe košarkarskega dresa in žoge s podpisom Gorana Dragića

0,02

termometer

1.

Z udeležbo na dražbi vsak udeleženec izrecno sprejema ta pravila.

2.

Organizatorja dražbe sta TSmedia, d. o. o., Stegne 19, 1000 Ljubljana, skupaj z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje (v nadaljevanju ZPM Ljubljana Moste-Polje).

Dražba je javna in poteka na spletnem portalu Siol.net, pri čemer bo iztržen znesek namenjen donaciji za humanitarno pomoč družinam z vse Slovenije pod okriljem ZPM Ljubljana Moste-Polje.

Dražbo vodi družba TSmedia, d. o. o., Stegne 19, 1000 Ljubljana.

3.

Na dražbi lahko sodelujejo domače in tuje ter pravne in fizične osebe, starejše od 18 let, ki na spletnem mediju Siol.net prek vstopnega obrazca podajo podatke o identiteti in kontaktne podatke.

S poslanimi podatki dražitelj - fizična oseba ali pooblaščeni zastopnik pravne osebe izrecno jamči za nepreklicnost ponujenih zneskov na dražbi, da ima ustrezna pooblastila za udeležbo na dražbi in da bo zneske poravnal skladno s temi pravili.

4.

Dražitelji pri dražbi uporabljajo obrazec, v katerem navedejo znesek za dražitev košarkarskega dresa ali žoge s podpisom Gorana Dragića.

Minimalen dvig cene je 10 evrov.

5.

Dražba se začne 20. avgusta 2018 ob 6. uri, in sicer ko se javno izkliče predmet dražbe z izklicno ceno in se vpraša dražitelje, kdo izmed njih sprejema izklicno ceno, ter se konča 17. septembra 2018 ob 12. uri.

6.

Dražitelji lahko zvišujejo izklicno ceno za znesek, določen v 4. točki teh pravil.

7.

Dražba za posamezni predmet se konča dne 17. septembra ob 12 uri. Po koncu dražbe za posamezni predmet se na Siol.net razglasi dražitelj, ki je ponudil najvišjo ceno.

Vsak dan ob 12. uri bomo objavljali najvišje ponudbe, ki smo jih prejeli v preteklih 24 urah, pri čemer je najvišji znesek zadnjega dne lahko objavljen večkrat v dnevu. Če bomo prejeli dve enaki ponudbi za isti artikel, bo veljavna tista, ki smo jo prejeli prej. Ponudnik je ob višini zneska dolžan navesti tudi osebne podatke o identiteti in kontaktne podatke, oboje samo za interno uporabo.

8.

Uspešni dražitelj mora kupnino plačati v roku 8 dni po koncu dražbe, in sicer z nakazilom na transakcijski račun:

Prejemnik: ZPM Ljubljana Moste-Polje, Proletarska 1, Ljubljana

IBAN: SI56 0201 2002 0297 991

BIC:LJBASI2X

Namen: humanitarna pomoč

Sklic/referenca: SI00 427

9.

Kupljene premične stvari se uspešnemu dražitelju izročijo v last in posest po plačilu vse kupnine.

10.

O poteku dražbe se ne vodi zapisnik, to povzema kar objavljena tema, ki se ob koncu zaklene. Ta pravila so sestavni del zapisnika.

Temo na spletnem mestu SIol.net zaključita oseba, ki je dražbo vodila, in zapisnikar.

11.

Vsi dražitelji se strinjajo, da lahko organizator dražbe njihove osebne podatke (ime, priimek, e-naslov ter telefonska številka) uporablja za namene obveščanj o poteku dražbe.

Podatki dražiteljev ne bodo javno objavljeni, uporabljeni bodo le za stik s tistimi, ki bodo do konca dražbe za posamezen artikel oddali najvišje ponudbe.

Pravila pripravila TSmedia, d. o. o., Stegne 19, 1000 Ljubljana.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin