Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rabuza

Torek,
15. 12. 2015,
20.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Saša Zagorac Union Olimpija Eurocup

Torek, 15. 12. 2015, 20.08

8 let

Ljubljanski kapetan: V bistvu imamo še srečo

Rabuza

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ljubljanski košarkarji imajo na gostovanju pri Oldenburgu vse v svojih rokah, da si zagotovijo napredovanje med najboljših 32 moštev v Eurocupu. Saša Zagorac upa, da se bo nadaljevala tradicija.

Olimpija je v devetih krogih Eurocupa slavila štirikrat, premagala pa je vse nasprotnike v skupini. Manjka ji le skalp Oldenburga, ki je slavil v Stožicah. V sredo bo 20. uri bodo Nemci odločali tudi o usodi zmajev.

"Glede na to, da smo do zdaj še vsakega nasprotnika v skupini že premagali, verjamem, da bo tako tudi po tekmi z Oldenburgom," pred tekmo razmišlja ljubljanski kapetan Saša Zagorac.

Kljub slabšim rezultatom še vedno sami odločajo o napredovanju

Zmaji so v zadnjem tednu dvakrat izgubili, obakrat pa so bili daleč od zmage. Če bodo premagali Oldenburg, ki že ima zagotovljeno napredovanje, si bodo tako kot v zadnjih dveh sezonah priigrali nadaljevanje sezone.

"Po nizu slabih rezultatov imamo še vedno priložnost, da sami odločamo o svoji usodi, kar je v bistvu neka vrste sreča. Imamo priložnost, da se izkažemo in popravimo napake, ki smo jih naredili v zadnjih desetih dneh. Verjamem, da smo dobro pripravljeni. Imam občutek, da v gosteh igramo nekoliko boljše, zato verjamem, da lahko zmagamo," je prepričan Zagorac.

V Stožicah zapravili zmago v zadnjem napadu

Pred mesecem dni so v Stožicah imeli Nemci večino tekme vajeti v svojih rokah, v zadnjih minutah pa je Olimpiji skoraj uspelo zrežirati preobrat, vendar je zapravila zadnji napad za zmago.

"Ni nekih velikih skrivnosti. Čeprav so že uvrščeni v drugi krog, bodo zelo nevarni, videli smo, kako je bilo proti Bilbau, ki je bil še bolj sproščen," se z 31 leti najstarejši zmaj spominja, kako jih je na zadnji domači tekmi Eurocupa pokopal Bilbao.

Ne spreglejte