SiolNET. Sportal Košarka
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Goran Dragić solznih oči sprejel dar Petrovićeve mame #video

10

termometer

Goran Dragić je vidno ganjen sprejel dres Dražena Petrovića. Kapetanu slovenske reprezentance ga je s pomočjo Planet TV podarila Biserka Petrović. "Naj počiva v miru," na Hrvaško sporoča Gogi.

​​​​​​

[video: 64874 / ]

Če imate težave z zagonom zgornjega videa, vam ponujamo še alternativo:

Prah po evropskem košarkarskem viharju slovenske reprezentance, ki se je brez poraza v velikem slogu zavihtela na evropski prestol, se še ni dobro polegel, ko se slovenski junaki že selijo v klubska okolja. S prav posebno popotnico bo v ZDA, kjer ga čakajo Miamijeve priprave na novo sezono v ligi NBA, odpotoval kapetan Goran Dragić. Planet TV je namreč izpolnil željo Biserke Petrović, mame pokojnega košarkarskega virtuoza Dražena Petrovića, ki je Gogiju podarila klubski dres NJ Nets s številko 3.

Ganljivo darilo skozi objektiv Matica Klanška:

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

"To je eno od najlepših daril, kar sem jih prejel kadarkoli v življenju. Dražena sem občudoval. Bil je moj idol. Vemo, kaj je storil za jugoslovansko in svetovno košarko. Bilo mi je v čast, da lahko nosim številko 3. Poklon legendi. Naj počiva v miru," je, vidno ganjen, prave besede iskal kapetan slovenske izbrane vrste in najkoristnejši košarkar EuroBasketa 2017.

Dragiću medtem misli že švigajo proti ligi NBA. "Z ramen mi je padlo veliko breme. Bil sem del ekipe, ki je osvojila nekaj za državo," o reprezentančnem zagonu pred klubsko sezono razmišlja Gogi.

delitve: 23740
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin