Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 6. 2019,
8.11

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

1

Natisni članek

NBA Golden State Warriors Kevin Durant

Četrtek, 13. 6. 2019, 8.11

4 leta, 10 mesecev

Durant s hudo poškodbo, a z goro upanja v popolno okrevanje #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

1

Kevin Durant, eden ključnih mož košarkarske ekipe Golden State Warriors, je po novi poškodbi, ki jo je staknil po le 12 minutah igre na peti tekmi finala v ligi NBA, že prestal operacijo, zbral misli in se iz bolniške postelje javil svojim navijačem. Potrdil je, da si je med igro strgal ahilovo tetivo. Odsoten naj bi bil več kot deset mesecev.

Kevin Durant je pozno ponoči uspešno prestal operacijo ahilove tetive in, kot je zapisal na družbenih omrežjih, začenja novo pot iz bolniške postelje do igre pod koši v najmočnejši košarkarski ligi.

Vrnitev je vajen, navsezadnje se je pravkar vrnil po enomesečni odsotnosti zaradi poškodbe mečne mišice. Svojim tovarišem je želel pomagati v boju za nov naslov prvaka lige NBA, a se je po samo 12 minutah igranja na peti tekmi finala znova poškodoval.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s good everybody I wanted to update you all: I did rupture my Achilles. Surgery was today and it was a success, EASY MONEY My road back starts now! I got my family and my loved ones by my side and we truly appreciate all the messages and support people have sent our way. Like I said Monday, I'm hurting deeply, but I'm OK. Basketball is my biggest love and I wanted to be out there that night because that’s what I do. I wanted to help my teammates on our quest for the three peat. Its just the way things go in this game and I'm proud that I gave it all I physically could, and I'm proud my brothers got the W. It's going to be a journey but I'm built for this. I’m a hooper I know my brothers can get this Game 6, and I will be cheering with dub nation while they do it.

A post shared by 35 (@easymoneysniper) on

"Zelo trpim, a sem v redu," je sporočil svojim oboževalcem in se jim zahvalil za številne izraze podpore, ki jih je bil deležen v zadnjih urah.

"Košarka je moja največja ljubezen in sam sem si želel vrnitve na parket, ker je to moje delo. Želel sem pomagati svojim klubskim kolegom," je zapisal in vso odgovornost za vrnitev na parket tako kmalu po poškodbi prevzel na svoja pleča.

"Ponosen sem, da sem dal od sebe vse, kar sem fizično sploh lahko, in ponosen sem na zmago svojih bratov."

Zapisal je še, da se zaveda, da ga čaka dolgo potovanje do popolnega okrevanja, a da je rojen zanje. Bojevnikom je zaželel zmago na šesti tekmi. Kot je še dodal, bo med tistimi, ki jih bo najbolj spodbujal.

Šesta tekma bo na sporedu v noči na petek v Oaklandu, kjer bodo Durantovi soigralci poskušali na krilih domačih navijačev izsiliti odločilno sedmo tekmo. Seveda pa se tudi pri Torontu nikakor ne mislijo predati. V zgodovino bi se radi zapisali kot prvo kanadsko moštvo s šampionskim prstanom v ligi NBA.

 

Ne spreglejte