Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 6. 2011,
17.28

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Alberto Contador

Torek, 21. 6. 2011, 17.28

8 let, 5 mesecev

Saxo Bank-SunGard tudi v letu 2012

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Danska kolesarska ekipa Saxo Bank-SunGard se bo tudi v sezoni 2012 imenovala tako kot letos. Lastnik ekipe Bjarne Riis je potrdil, da Saxo Bank ostaja sponzor ekipe tudi v letu 2012.

''To je res čudovit dan za našo kolesarsko ekipo. Saxo Bank je izjemno profesionalna družba, zato sem zelo ponosen, da verjamejo v delo, ki ga opravljamo in vidijo v sponzoriranju naše ekipe tudi korist,'' je na spletni strani ekipe Saxo Bank-SunGard zapisal Bjarne Riis. Ekipa se bo tudi v prihodnji sezoni imenovala tako kot letos. Riis je že spomladi dejal, da želi težavo z iskanjem sponzorja za prihodnjo sezono rešiti do konca letošnje dirke po Franciji. Uspelo mu je že mesec pred datumom, ki si ga je zastavil.

Danska banka Saxo Bank je sponzor ekipe, ki jo vodi Riis, vse od leta 2008. Prvotna pogodba se je iztekla konec lanske sezone, a jo je vodstvo Saxo Banka po podpisu pogodbe z Albertom Contadorjem, podaljšalo še za letošnjo sezono. Pred dnevi je Alberto Contador tudi objavil, da bo branil zmago tudi na letošnji dirki po Franciji. Poleg njega naj bi za to ekipo na Touru nastopili tudi Richie Porte, Dani Navarro, Jesus Hernandez, Chris Sorensen, Nicki Sorensen, Baden Cooke in Juan Jose Haedo. Ime zadnjega kolesarja, ki bo v pomoč Contadorju na Touru še niso objavili.

Ne spreglejte