Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 4. 2021,
7.58

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Primož Roglič Primož Roglič dobrodelna dražba

Torek, 6. 4. 2021, 7.58

3 leta

Pravila dobrodelne dražbe: Šampionska majica z avtogramom Primoža Rogliča

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01
dobrodelna dražba Roglič PRAVA

Organizatorja dražbe sta TSmedia, d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana, skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana. Dražba je dobrodelna, javna in poteka na spletnem portalu Siol.net, pri čemer bo celoten znesek namenjen za humanitarno pomoč za program POMEŽIK SONCU, ki pod okriljem ZPMS pelje otroke iz socialno šibkih družin brezplačno na letovanja.

 

1.

Z udeležbo na dražbi vsak udeleženec izrecno sprejema ta pravila.

 

2.

Organizatorja dražbe sta TSmedia, d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana, skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju ZPMS).

Dražba je dobrodelna, javna in poteka na spletnem portalu Siol.net, pri čemer bo celoten znesek namenjen za humanitarno pomoč za program POMEŽIK SONCU, ki pod okriljem ZPMS pelje otroke iz socialno šibkih družin brezplačno na letovanja.

Dražbo vodi družba TSmedia, d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana.

 

3.

Na dražbi lahko sodelujejo domače in tuje ter pravne in fizične osebe, starejše od 18 let, ki na spletnem mediju Siol.net, preko vstopnega obrazca podajo podatke o identiteti in kontaktne podatke.

S poslanimi podatki dražitelj - fizična oseba ali pooblaščeni zastopnik pravne osebe - izrecno jamči za nepreklicnost ponujenih zneskov na dražbi, da ima ustrezna pooblastila za udeležbo na dražbi in da bo zneske poravnal skladno s temi pravili.

 

4.

Osebne podatke dražiteljev, potrebne za sodelovanje v dražbi, bo obdeloval in zbiral voditelj dražbe. Zveza prijateljev mladine Slovenije bo seznanjena samo z zmagovalcem dražbe za namen izročitve predmeta dražbe.

Z osebnimi podatki bo upravljalec TSmedia d.o.o. ravnal skrbno in odgovorno, zbiral in obdeloval pa jih bo skladno z evropsko in slovensko zakonodajo. Več o tem na spletni strani Siol.net - https://siol.net/varstvo-osebnih-podatkov.

 

5.

Dražitelji pri dražbi uporabljajo obrazec, v katerem navedejo znesek za dražitev šampionske majice Primoža Rogliča.

Minimalen dvig cene je 50 eurov.

 

6.

Dražba se začne 6. 4. 2021 ob 8. uri, in sicer, ko se javno izkliče predmet dražbe z izklicno ceno in vpraša dražitelje, kdo izmed njih sprejema izklicno ceno, ter se konča 19. 04. 2021 ob 12. uri.

 

7.

Dražitelji lahko zvišujejo izklicno ceno za znesek, določen v 5. točki teh pravil.

 

8.

Dražba se konča dne 19. 04. 2021 ob 12. uri. Po zaključku dražbe za posamezni predmet se na Siol.net razglasi dražitelj, ki je ponudil najvišjo ceno.

Vsak dan ob 12. uri bomo objavljali najvišje ponudbe, ki smo jih prejeli v preteklih 24 urah, pri čemer je najvišji znesek zadnjega dne lahko objavljen večkrat v dnevu. Če bomo prejeli dve enaki ponudbi, bo veljavna tista, ki smo jo časovno prej prejeli. Ponudnik je ob višini zneska dolžan navesti tudi osebne podatke o identiteti in kontaktne podatke, oboje samo za namene dražbe.

 

9.

Uspešni dražitelj kupnino poravna kot donacijo v roku 8 dni po zaključku dražbe, in sicer z nakazilom na transakcijski račun:

Prejemnik: ZPMS, Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

IBAN: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)BIC: HDELSI22Koda namena: CHAR

Namen: Dražba – majica RogličSklic/referenca: SI00 12-2021

ZPMS bo izdala potrdilo o donaciji.

 

10.

Kupljene premične stvari se uspešnemu dražitelju izročijo v last in posest po nakazilu celotnega zneska kupnine, pri čemer se izročijo s strani ZPMS, Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana.

 

11.

O poteku dražbe se ne vodi zapisnik, to povzema kar objavljena tema, ki se ob koncu zaklene. Ta pravila so sestavni del zapisnika.

Temo na spletnem mestu SIol.net zaključita oseba, ki je dražbo vodila, in zapisnikar.

 

12.

Dražitelj se strinja, da lahko organizator dražbe njihove osebne podatke (ime, priimek, e-naslov ter telefonska številka) uporablja za namene obveščanj o poteku dražbe.

Podatki dražiteljev ne bodo javno objavljeni, uporabljeni bodo le za kontakt s tistimi, ki bodo do konca dražbe za posamezen artikel oddali najvišje ponudbe.

 

13.

Dražitelji lahko zahtevajo:

  • izpis ali vpogled v podatke, s čimer se lahko seznanijo z osebnimi podatki, ki jih organizatorja o uporabniku obdelujeta,
  • popravek podatkov v primerih, ko dražitelji menijo, da osebni podatki, ki jih obdelujeta organizatorja, niso pravilni,
  • izbris ali omejitev obdelave svojih osebnih podatkov, če želijo, da organizatorja prenehata oziroma omejita obdelavo vseh ali dela njihovih osebnih podatkov.

 

Poleg tega lahko dražitelji:

  • uveljavljajo pravico do prenosljivosti osebnih podatkov, ki so jih posredovali organizatorjema.

 

Dražitelji pravice uveljavljajo tako, da TSmedii ter Zvezi prijateljev mladine Slovenije posredujejo zahtevo v pisni obliki, in sicer:

  • na e-naslov: info@tsmedia.si ter info@zpms.si ali
  • na poštni naslov: TSmedia, d. o. o., Stegne 19, 1000 Ljubljana in/ali Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Vsi dražitelji se strinjajo, da lahko organizatorja dražbe njihove osebne podatke (ime, priimek, e-naslov ter telefonska številka) uporabljata za namene obveščanj o poteku dražbe.

 

Pravila pripravil TSmedia, d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana.

 

5. april 2021

Ne spreglejte