Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 5. 2022,
12.52

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18

Natisni članek

Rok Tičar KAC Celovec IceHL

Petek, 20. 5. 2022, 12.52

1 leto, 11 mesecev

rok tičar

Celovčani še uradno potrdili, da Tičar ostaja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18
Rok Tičar | Rok Tičar bo tudi v prihodnji sezoni nosil dres Celovca. | Foto Sportida

Rok Tičar bo tudi v prihodnji sezoni nosil dres Celovca.

Foto: Sportida

Slovenski hokejski reprezentant Rok Tičar bo tudi v prihodnji sezoni nosil dres Celovca, je klub uradno naznanil na spletni strani.

Anže Kuralt
Sportal Anže Kuralt še dve sezoni na Madžarskem

Da bo reprezentančni napadalec Rok Tičar tudi v prihodnje igral na Koroškem, je 33-letnik dal vedeti že med domačim svetovnim prvenstvom. Zdaj so nadaljevanje sodelovanja z Gorenjcem uradno napovedali še Celovčani.

"Rok Tičar je z nami odigral dve polni sezoni, ki sta bili precej različni: v prvem letu je dosegel veliko golov, v drugem pa je bil še posebej prepričljiv kot ustvarjalec akcij, podajalec. Vse to kaže na njegov širok repertoar v napadu. A ne le v napadu, svoje naloge zanesljivo opravlja tudi v obrambi. V tem se je v času v Celovcu močno izboljšal. Dobro se je vklopil, sodelovanje je pozitivno za obe strani," je za spletno stran kluba dejal generalni direktor koroškega kolektiva Oliver Pilloni.

33-letnik je bil s 33 asistencami drugi podajalec lige v rednem delu lanske sezone. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko 33-letnik je bil s 33 asistencami drugi podajalec lige v rednem delu lanske sezone. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Blaž Tomaževič
Sportal Tomaževič se vrača v Beljak: Uresničile so se mi sanje

Tičar se je Celovcu pridružil januarja 2020, končnico so zaradi covid-19 takrat odpovedali, sezono zatem se je s Korošci veselil naslova prvaka ICEHL, v zadnji sezoni pa so razočarani obstali v četrtfinalu. "Ponosen in vesel sem, da lahko še naprej igram in živim v Celovcu. EC-KAC je odlična organizacija, pa tudi idealno mesto za mojo družino, odraščanje otrok. Vesel sem, da igram za klub z močno zmagovalno miselnostjo, ki trdo in namensko dela za uspeh. Tudi če zadnja sezona ni prinesla pričakovanih rezultatov, smo se iz nje zagotovo nekaj naučili, iz situacije bomo kot skupina izšli močnejši," je v klubski mikrofon dejal Tičar.

V zadnjem tekmovalnem obdobju je dosegal skoraj točko na tekmo, na 43 obračunih je vknjižil sedem zadetkov in 33 asistenc, na dveh tekmah končnice, v kateri je zaradi poškodbe odigral le dve tekmi, pa dodal še zadetek in tri asistence.

Mitja Šivic
Sportal Šivičeva ekipa dobiva podobo: Od vseh teh fantov res veliko pričakujem
Feldkirch
Sportal Nov klub pred vstopom v ICEHL, Us ostaja član Olimpije
Ne spreglejte