Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
7. 12. 2014,
16.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Marcel Rodman liga EBEL KAC Celovec

Nedelja, 7. 12. 2014, 16.32

8 let

Marcel Rodman se vrača v ligo EBEL, Berlisk na Madžarskem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Dolgoletni slovenski reprezentant Marcel Rodman, ki se je pred sezono preselil k zagrebškemu Medveščaku, kjer se ni naigral, bo do konca sezone branil barve Celovca.

Prekaljenega hokejskega mačka Marcela Rodmana bomo v nadaljevanju sezone spet spremljali v ligi EBEL, v kateri bo nosil dres Celovca. Triintridesetletni napadalec je letošnje tekmovalno obdobje sicer začel v Kontinentalni hokejski ligi pri Medveščaku, kjer pa ni dobil prave priložnosti za igro. Igral je na zgolj devetih tekmah, na katerih je imel izjemno nizko minutažo, s katero ni bil zadovoljen, zato je izrazil željo po selitvi, pri kateri mu zagrebški klub po besedah športnega direktorja Aarona Foxa ni delal težav: "Popolnoma razumemo njegovo željo po odhodu. Gre za enega od ključnih igralcev slovenske reprezentance, zato je konstantna igra zanj zelo pomembna, tako da smo pristali na sporazumno prekinitev sodelovanja."

Marcel se zdaj višje minutaže lahko nadeja pri koroškem klubu, ki mu je ponudil priložnost, da se spet preizkusi v razširjenem avstrijskem prvenstvu. Rodman – izkušnje s avstrijskimi klubi že ima, v preteklosti je branil barve Gradca in Dunaja –, naj bi že zvečer opravil zdravniški pregled, kdaj bo zaigral za trenutno deveto moštvo lige, še ni znano. Naj bi pa za Celovčane, pri katerih je nekaj slovenskega pridiha letos pustil Jan Urbas, igral do konca sezone.

Berlisk pri Dunaújvárosu

Slovenski branilec Nejc Berlisk, ki je zaradi nezadovoljstva s svojo vlogo pri Olimpiji pred dvema tednoma zapustil Ljubljano, kariero nadaljuje na Madžarskem. Petindvajsetletnik je Slovenijo zamenjal za našo vzhodno sosedo, Ljubljano pa za Dunaújváros, kjer bo do konca sezone pomagal moštvu Dab Docler Dunaújvárosi Acélbikák, ki nastopa v ligi Mol. Ta združuje madžarske, romunska in slovaški klub.

Ne spreglejte