Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 2. 2016,
17.01

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

NHL Anže Kopitar Anže Kopitar

Četrtek, 18. 2. 2016, 17.01

8 let

Kralji brez pomoči Anžeta Kopitarja v gosteh ugnali predatorje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Hokejisti Kraljev iz Los Angelesa so v gosteh z rezultatom 2:1 premagali predatorje iz Nashvillea. Anže Kopitar na tekmi ni igral, podrobnosti njegovega zdravstvenega stanja ostajajo nejasne.

Kralji iz Los Angelesa so v gosteh z 2:1 v podaljšku strli odpor hokejistov iz Nashvillea. Odločujoči gol je že v drugi minuti podaljška dosegel Tanner Pearson, ki mu je plošček serviral obrambni igralec Alec Martinez.

Poleg zadetka Jakea Muzzina se je v ekipi s 33 obrambami izkazal Jonathan Quick, kralji pa so razmerje v zmagah v podaljšku zdaj povišali že na 9-2. Ryan Ellis je za Nashville izenačil v prvi tretjini, a jim igra z igralcem več na ledu ni stekla, tokrat pa so zabeležili že deseti poraz sezone po podaljšku. Njihov vratar Pekka Rinne je ubranil 28 strelov.

Poleg Kopitarja, ki zaradu poškodbe v nižjem predelu telesa, več za zdaj ni znano, na tekmi ni igral, niti ni sodeloval na jutranjem treningu, je kraljem manjkal še Marian Gaborik, ki je zaradi poškodbe moral izpustiti že četrto tekmo. Los Angeles bo naslednjo tekmo igral v noči na sredo, ko h kraljem prihajajo hokejisti Calgary Flames, predzadnje moštvo pacifiške skupine, v kateri Los Angeles vodi.

V ostalih tekmah so Pittsburgh Penguins z 2:4 izgubili proti Tampa Bay Lightning, Washington Capitals so bili s 4:3 boljši od New Jersey Devils, Dallas Stars so s kar 3:7 klonili proti Boston Bruins, Edmonton Oilers pa proti Colorado Avalanche z 2:3. Florida Panthers so Winnipeg Jets premagali s 3:1, Arizona Coyotes pa so proti St. Louis Blues izgubili s 4:6.

Ottawa Senators so po kazenskih strelih le strli odpor Detroit Red Wings in zmagali s 3:2, ekipi Toronto Maple Leafs pa niti podaljšek ni bil dovolj, da bi premagali Philadelphia Flyers, na koncu so se morali sprijazniti s porazom 4:5.

Ne spreglejte