Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 5. 2014,
19.28

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Anže Kopitar Anže Kopitar Los Angeles Kings

Ponedeljek, 12. 5. 2014, 19.28

8 let, 5 mesecev

Kopitarjevi Kralji še tretjič zapored poraženi (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Anže Kopitar in soigralci so še tretjič zapored izgubili proti Anaheimu, ki tako v zmagah vodi s 3:2. Montreal Canadiens so bili tokrat boljši od Boston Bruins. Tekma se je končala z izidom 4:0.

Hokejisti LA Kings so bili tudi v peti tekmi neuspešni proti Račkom. Anaheim je na domačem ledu dobil peto tekmo z izidom 4:3 in tako v zmagah povedli s 3:2. Prva tretjina se je končala z izidom 1:1, v drugi tretjini pa so domači hokejisti zadeli tri gole in po drugi tretjini vodili s 4:2. Slabih šest minut pred koncem tekme je Marian Gaborik za Kralje zadel za 4:3, tako da se je obetala zelo napeta končnica. Anaheim je do konca tekme uspel zadržati vodstvo in zasluženo slavil. Slovenski hokejist Anže Kopitar je tokrat prispeval podajo pri zadnjem golu.

Šesta tekma med Montreal Canadiens in Boston Bruins se je končala že pred tem. Tokrat je bil boljši Montreal, ki je gostom zabil kar štiri gole in tako v zmagah izenačil na 3:3. Odločala bo sedma tekma. Pri domačih hokejistih je bil tokrat najbolj razpoložen Tomaš Vanek, ki je dvakrat zadel v polno.

Ne spreglejte