Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 10. 2019,
19.39

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,97
Los Angeles Kings Anže Kopitar Anže Kopitar Taylor Swift Staples Center prekletstvo

Natisni članek

Sreda, 16. 10. 2019, 19.39

4 leta, 9 mesecev

Tudi to je šport

Kopitarja in Kralje preganja prekletstvo Taylor Swift?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,97

Del športa je vsekakor tudi vraževerje in navijači hokejskega moštva Los Angeles Kings, pri katerem je kapetan slovenski as Anže Kopitar, so ugotovili, da prekletstvo preganja tudi njihove ljubljence. Krivec, da se že od leta 2015 niso prebili dlje od prvega kroga končnice, naj bi bil plakat, ki obešen pod strop dvorane Staples center slavi rekord pop zvezdnice Taylor Swift.

Swiftova je leta 2015 postala rekorderka po številu razprodanih koncertov v dvorani, v kateri domujejo tudi športna moštva LA Kings, LA Laker, LA Clippers, LA Sparks in drugih, v njeno čast pa so pod stropom dvorane obesili prapor in prav ta naj bi Kraljem prinesel nesrečo.

Navijači prvakov lige NHL iz let 2012 in 2014 so zahtevali, da se na domačih tekmah Kraljev prapor Taylor Swift prekrije, vodstvo moštva pa se je na zahtevo odzvalo. "Dobri odnosi z našimi navijači so ena od naših glavnih prioritet in dali so nam vedeti, da plakat ne sme biti del doživetja ob tekmi Kraljev," je na Twitterju sporočil eden od funkcionarjev kluba.

Prapor pop pevke so skrili za črno pregrinjalo in na prvi domači tekmi sezone, ko je LA premagal Nashville, je bilo videti, da boj proti prekletstvu deluje, a drugo domačo tekmo, sinoči proti Vegas Golden Knights, so Kralji izgubili.

Za mnenje, ali se bo s prekrivanjem plakata priljubljene pevke, ki sicer izvira iz zvezne države Tennessee in je po tej pripadnosti navijačica Nashville Predators, kaj spremenilo, je še prezgodaj, povsem mogoče pa je, da se bodo navijači Kraljev morali sprijazniti, da za neuspešnost njihovega kluba niso krive nadnaravne sile. Preostale športne ekipe, ki domujejo v Staples Centru, prekletstva sicer ne občutijo.  

Taylor Swift pa poje: Ne krivite mene!

Preberite še:

Los Angeles Kings Carolina Hurricanes Todd McLellan
Sportal Nov poraz Kraljev, Doughty po trku predčasno z ledu #video
Anže Kopitar
Sportal Kralje teple kazni, Kopitar verjame, da gredo v pravo smer

 

Ne spreglejte