SiolNET. Sportal Hokej
3,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Hokejsko nezadovoljstvo na Gorenjskem

Jeseniški Red Steelers se sprašujejo, kje je podpora jeseniškemu hokeju

3,45

termometer

Ultras Jesenice

Nezadovoljstvo navijaške skupine Red Steelers Ultras Jesenice je vse večje. Vzroki se, kot pravijo na transparentih in socialnem omrežju, skrivajo v zamegljeni prihodnosti jeseniškega hokejskega društva HDD Sij Acroni Jesenice, pomanjkanju sponzorjev in podpore HZS ...

Prihodnost jeseniškega hokejskega kolektiva HDD Sij Acroni Jesenice, ki si je močno prizadeval, da bi prihodnjo sezono sodeloval v ligi EBEL, a ostal brez mesta, je še vedno zavita v meglo. Razočarani predsednik Anže Pogačar je po neuspelem naskoku na razširjeno avstrijsko prvenstvo dejal, da bodo v društvu dobro premislili, ali se bodo pridružili novoustanovljeni Alpski hokejski ligi.

Za zdaj uradno še ni znano, kateri od slovenskih klubov bo sodeloval v njej, je pa sekretar HZS Dejan Kontrec pred dnevi v pogovoru za Sportal opozoril klube, da ne bo šlo več za amatersko ligo, kot je bila INL, v kateri so lani igrali železarji.

"Boste zdaj, ko se jeseniški hokej prebuja iz pepela, klubu in njihovim privržencem obrnili hrbet!?," se sprašujejo. "Boste zdaj, ko se jeseniški hokej prebuja iz pepela, klubu in njihovim privržencem obrnili hrbet!?," se sprašujejo.

Prav negotovost je eden od vzrokov za nezadovoljstvo privržencev gorenjskega hokeja. Navijači Red Steelers Ultras Jesenice so tako svoje nezadovoljstvo pokazali s transparenti in zapisom na družbenem omrežju Facebook. V zapisu so se dotaknili tudi sponzorjev, ki jih sprašujejo, ali bodo jeseniškemu hokeju obrnili hrbet, s prstom pa so pokazali predvsem na našo krovno hokejsko organizacijo, ki po njihovem mnenju deli le prazne obljube in podpira Olimpijo pri životarjenju v ligi EBEL.

Zapis skupine Red Steelers Ultras Jesenice na Facebooku*:


MEDTEM, KO HITRO ČAS BEŽI IN ŠE KAR NE VEMO, KJE BOMO NASLEDNJO SEZONO IGRALI:

Imamo "SPONZORJE", ki se le sprenevedajo in pa HZS (mafija), kateri sanjajo o močni slovenski ligi, vsi pa še predobro vemo, kam gre ves denar in zakaj torej za ostale slovenske klube zmanjka denarne pomoči!!!

1. TRANS.:" PROPADLEMU KLUBU EBEL, VZHAJAJOČI ZVEZDI HRBET"

2. TRANS.:" Za EBEL DENAR JE, ZA AHL DENARJA NI!?!? KJE STE SPONZORJI"

3. TRANS.:" HZS MAFIJA"

- Vsem "SPONZORJEM" HDD JESENIC:
Ko se je klub močno približal vrnitvi v ligo EBEL, ste bili polni obljub, a ko bi klub moral denar nakazati, ste vsi stisnili rep med noge (J****E SE!!).
Ali ne bi bilo smotrneje igrati ligo AHL z 900.000€ proračuna, kot pa ligo EBEL z 900.000€ proračuna!!!??!? Res, da je v klubu pomembna duša, ponos, borbenost, mi navijači..., toda brez denarja igralci, vodstvo, klub pač ne morejo delovati!!
JESENICE, Jeseničani, podporniki in vsi navijači hrepenijo po zlatih časih hokeja. Boste zdaj, ko se JESENIŠKI HOKEJ prebuja iz pepela, klubu in njihovim privržencem obrnili hrbet!?!!!

Na začetku sezone je bilo obljubljeno tesno sodelovanje Občine Jesenice z klubom HDD Jesenice, kar je na srečanju z navijaško skupino R.S.U.J. potrdil tudi župan občine, g. Tom T. Mencinger in to še enkrat poudaril na 1. občnem zboru HDD Jesenice.

- Celotnemu HZS:
Dovolj vas imamo in vaših praznih obljub o vrnitvi slovenskega hokeja!!!
Sanjate o močni domači ligi, sponzorirate pa samo klub, kateri v predragi ligi tujim klubom že leta služi le kot ˇkanonfut'rˇ, na ostale slovenske klube se pa POŽVIŽGATE!!!
Pravite, da za slovenske klube denarja ni!!! Mar Olimpija ni slovenski klub???
V medijih Rakovec – Kontrec & Co. kot vedno mlatijo prazno slamo glede podpore HZS o Jeseniškem hokejskem preporodu.
Kolikokrat in kako močno ste podprli Jeseniški ali katerikoli drugi slovenski klub?
Podpora TEAM-Jesenice ni noben izgovor, pa še tu ste po enem letu pomoč klubu ukinili…

Zahvaljujemo se krovni zvezi HZS za njihovo izkazano nepodporo in polno vrečo praznih obljub…
V bližnji prihodnosti si želimo snidenja z vami.

Akcije se bodo v prihodnje še nadaljevale. Vse somišljenike vabimo k sodelovanju!

Navijaški pozdrav – R.S.U.J. '90
ENKRAT ULTRAS – VEDNO ULTRAS!!

*Zapis je objavljen v nelektorirani različici.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 185
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin