Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 6. 2016,
20.00

Osveženo pred

6 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4,73

Natisni članek

Natisni članek

Euro 2016 nogomet izbor z družabnih omrežij angleška nogometna reprezentanca

Četrtek, 16. 6. 2016, 20.00

6 let, 12 mesecev

Sportalova petka (6.)

Prsati Albanki poskrbeli za cejenje slin na družabnih omrežjih #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4,73

Tukaj je novih pet tvitov, ki so zaznamovali sredin in četrtkov dan na evropskem prvenstvu v Franciji.

Tako trenira Petr Čech

Eden najboljših vratarjev na svetu Petr Čech si je na enem izmed treningov otežil okoliščine. Pred svoja vrata si je nasul številke plastenke, napolnjene z vodo, ki so žogi, ko jih je zadela, spremenile smer. Češki vratar je bil pri branjenju vseeno zelo uspešen.


Angleški navijači ponoreli po zadetku Daniela Sturridga

Anglija je proti otoškim rivalom Walesom že izgubljala z 0:1, na koncu pa je vendarle prišla do prvega zmage na letošnjem Euru. Trem levom je zmago v sodnikovem podaljšku zagotovil napadalec Daniel Sturridge. Poglejte si, kako so ta radosten trenutek občutili angleški navijači. 

Nemški selektor se je opravičil

Nemški selektor Joachim Löw se je za svoja dejanja, ovohavanje svojega spolnega uda in zadnjične odprtine, v preteklih dneh javno opravičil. ''Videl sem posnetke. Včasih človek naredi kaj povsem nezavednega. Zgodi se, se opravičujem. Bil sem živčen in poln adrenalina. Potrudil se bom v prihodnosti lepše obnašati,'' se je pokesal 56-letni nemški strokovnjak.

V pomoč mu bodo tudi Neuerjeve rokavice:

Italijan izgubil živce in udaril pomočnika


Albanski selektor Gianni de Biasi je bil po vodilnem zadetku Francije, ko je na celi črti odpovedala albanska obramba, tako jezen, da je kresnil svojega pomočnika. Ta ni niti mignil, očitno je potez karizmatičnega Italijana že navajen.

Ko so navijači vrhunec nogometne tekme 

Na tekmi med Francijo in Albanijo smo v prvem polčasu spremljali pravo uspavanko, sta pa zato za vročico na tribuni z albanskimi navijači skrbeli brhki in obdarjeni navijačici. Mnenja na družabnih omrežjih so bila enotna. Dekleti sta bili kljub dvema zadetkoma Francozov vrhunec tekme v Marseillu.

Ne spreglejte