Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
25. 5. 2020,
8.00

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,36

4

Natisni članek

MMA Bryan Caraway UFC pogreb

Ponedeljek, 25. 5. 2020, 8.00

3 leta, 10 mesecev

Bryan Caraway prosi za pomoč

Velika stiska MMA-borca: Pomagajte mi, da pokopljem mamo

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,36

4

Ameriški MMA-borec Bryan Caraway, ki je med leti 2012 in 2018 blestel tudi v najbolj znani MMA-organizaciji UFC, se je na družabnih omrežjih potožil ljudem in jih prosil za pomoč. Ne zase, želi si dostojno pokopati svojo mamo, ki mu je pomenila vse na svetu. V ZDA je za to treba odšteti 12 tisoč dolarjev, ki pa jih ameriški borec očitno nima.

"Umrla mi je mama, pogrebne storitve pa so naravnost brutalne. Pojma nisem imel, da vse skupaj toliko stane, a mama mi je pomenila vse na svetu. Bila je najmočnejša in najtrdnejša oseba, kar jih poznam. Imela je srce iz zlata, vedno je videla le dobro v ljudeh. Mama ni bila le meni, pač pa še mnogim drugim, ki jim nikoli ni odrekla pomoči," 35-letni UFC-veteran opisuje svojo pokojno mamo.

"Povsem sem na tleh, komaj se še držim. Toliko je storila za druge, da sem ji dolžen dostojnega pogreba. Želim si, da bi imela najboljšo pogrebno slovesnost, da se še zadnjič spomnimo, kako dobra oseba je bila. To si vsekakor zasluži. Ni mi lahko pisati o tem in prosjačiti za denar, a če ima kdo kakšen bankovec odveč, bi mi to zelo veliko pomenilo," je zapisal Caraway.

Dodal je še, da prodaja vse, kar ima, da bi lahko plačal pogreb, a pogrebniki so neizprosni in želijo denar takoj. Pove še, da bo moral zdaj on skrbeti za invalidnega očeta in bratranca. Njegova žalostna zgodba se je dotaknila številnih, a trenutno je komaj na pol poti - zbral je šest tisoč dolarjev.

Bryanov oče in njegova pokojna mama:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:go fund me link on my page in Bio: or venmo @bryancaraway My mother passed away and the funeral homes are brutal. I had no idea how expensive they are and how much the gouge hurting people. My momma means the world to me and was the strongest/toughest person I know. She has a heart of gold and only saw the good in people. She was a mom to so many people and would give or do anything to help you. I'm completely devestated and can barely handle this. She did so much for every1 else I just want her to have the best memorial and celebrate her life. I absolutely hate posting this in every way and hate asking for help but if you can donate or share it would mean so so much to me. Thank you everyone I love you all. P.S. Also I'm selling pretty much everything or anything to pay but the funeral home wants and needs the money now. I'm also left in charge of taking care of my disabled dad and handicapped nephew.

A post shared by Bryan Caraway (@bryancaraway) on

Preberite še:

Uroš Jurišič
Sportal Iskrena izpoved slovenskega borca #video
Anthony Joshua Kubrat Pulev
Sportal Bolgar ne odstopa od spopada z Joshuo: Ne bom se umaknil Furyju!
Ema Kozin  - Maria Lindberg Stožice
Sportal Kozinovi koronavirus odnesel dvoboj, nov termin jeseni
Habib Nurmagomedov
Sportal Prekinil molk in šokiral #video
Mike Tyson
Sportal Pogovori že potekajo: Nismo še dogovorjeni, ampak vse gre v tej smeri
Ne spreglejte