Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 8. 2013,
17.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

slovenska odbojkarska reprezentanca Slovenija Bolgarija Kanada Danska

Petek, 23. 8. 2013, 17.08

8 let

V Hočah konec avgusta praznik odbojke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Prihodnji teden bo od 29. do 31. avgusta v Hočah na programu najboljši odbojkarski turnir v Sloveniji do zdaj, saj bodo na njem ob reprezentanci Slovenije nastopili še Bolgari, Kanadčani in Danci.

Bolgari in Kanadačani sodijo v sam odbojkarski vrh. Prvi so lani na olimpijskih igrah v Londonu osvojili četrto mesto, četrti so bili tudi v letošnji svetovni ligi, le mesto za njimi pa so najmočnejšo reprezentančno ligo na svetu končali Kanadčani, ki jih vodi nekdanji trener ACH Volleyja, Glenn Hoag.

"Odločitev, da turnir izvedemo v Hočah, ni bila težka. Na voljo imamo odlično dvorano ter ljudi v OK Hoče, ki so pripravljeni pomagati reprezentanci in se že nekaj časa trudijo, da zagotovijo vse potrebno za izvedbo turnirja. Želimo si, da bi bila dvorana polna, saj gostimo resnično vrhunske reprezentance iz svetovnega vrha. Naši reprezentanti si še posebej zaslužijo podporo, saj trdo delajo in se pripravljajo na letošnje evropsko prvenstvo, na katerem želijo poseči po najboljši uvrstitvi doslej," je dejal generalni sekretar Odbojkarske zveze Slovenije (OZS), Gregor Humerca.

"Že zdaj je možno rezervirati vstopnice, in sicer na telefon 070 555 886, v predprodaji pa so tudi na naši hoški plaži, kjer imamo igrišče za odbojko na mivki. Dogajanje na tekmah bomo popestrili s plesalkami. Omeniti tudi velja, da bomo po prvem nizu uvodne tekme med Slovenijo in Bolgarijo gostili našo kadetsko žensko reprezentanco, ki nas je letos razveseljevala z odličnimi izidi na evropskem in svetovnem prvenstvu, da prvega mesta na olimpijskem festivalu evropske mladine v Utrechtu niti ne omenjam. Dekleta in strokovno vodstvo si vsekakor zaslužijo, da jih toplo pozdravimo. Poskrbeli bomo tudi zato, da se bo dogajalo tudi izven dvorane, da resnično naredimo praznik odbojke," je še nekaj zanimivih podatkov dodal Aleš Andlovič, predsednik OK Hoče.

Ne spreglejte