SiolNET. Sportal Drugi športi
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mladinci dobili nasprotnike na EP

4

termometer

 | Foto:
Odbojkarji mladinske slovenske reprezentance so dobili nasprotnike na EP, ki bo od 29. avgusta do 6. septembra na Češkem. Slovenci bodo igrali z domačini, Poljaki, Turki in Romuni.

Na EP bo nastopilo 12 reprezentanc, ki so razdeljene v dve skupini po šest. Izbranci Iztoka Kšele bodo v Brnu igrali v skupini II, kjer jim bodo družbo delali domačini, Turki, Romuni, Poljaki in zmagovalci tretjega kroga kvalifikacij, turnirja v Rumi, kjer se bodo udarili Srbi, Grki, Finci in Belgijci.

"Kakšnih posebnih želja pred žrebanjem nisem imel, upal sem le, da ne bomo v skupini skupaj z Rusi in Poljaki. To sta namreč dve reprezentanci, ki v tej kategoriji izstopata, še posebej Rusija je nepremagljiva. Z vsemi ostalimi pa mislim, da se lahko kosamo. Moramo se zavedati, da je za nas že uvrstitev na EP lep uspeh, vendar se s tem ne bomo zadovoljili in bomo vsekakor naredili vse, da bomo na EP konkurenčni vsem ostalim. To pa se bo zgodilo le v primeru, da se bomo zelo dobro pripravili. Igralci, ki jih krasita izredna homogenost in borbenost na treningih in na tekmah, bodo morali priti že na prve treninge zelo dobro pripravljeni. Zato bo zelo pomembno prehodno obdobje od zdaj pa do začetka priprav. Igralci dobro vedo, katere so njihove dobre strani in prav tako katere so njihove tehnične pomanjkljivosti. In če bodo te popravili in prišli na priprave dobro fizično pripravljeni, sem prepričan, da lahko na EP pridemo med osem ekip, z malo sreče pa še kam višje," po žrebu razmišlja selektor, Iztok Kšela.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin