Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 11. 2017,
8.58

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Coca-Cola

Natisni članek

olimpijske igre Coca-Cola advertorial

Četrtek, 2. 11. 2017, 8.58

2 meseca

Lokostrelka Ana Umer: Treba je vztrajati in slediti svojim sanjam

Vsebino omogoča Coca-Cola

Konec septembra je prestolnico preplavil olimpijski duh, saj je bil na Kongresnem trgu Olimpijski festival. Dogajanja se je pod okriljem lastne pobude #vednopodpiraj udeležila tudi ekipa Coca-Cole in se o odnosu do športa pogovarjala z mladimi športniki. Med njimi je bila tudi dvakratna evropska prvakinja v poljskem lokostrelstvu Ana Umer, ki je prepričana: "Podpora je najpomembnejši del športa."

Ana Umer na Olimpijskem festivalu, ki ga je septembra organiziral Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v okviru Evropskega tedna športa z geslom Bodite aktivni. | Foto: Aleš Fevžer Ana Umer na Olimpijskem festivalu, ki ga je septembra organiziral Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v okviru Evropskega tedna športa z geslom Bodite aktivni. Foto: Aleš Fevžer

Olimpijski festival, ki je osvetlil pozitiven vpliv športnega udejstvovanja na življenje, je organiziral Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v okviru Evropskega tedna športa z geslom Bodite aktivni.

V konkurenci članic ukrivljenega loka se je Ana Umar že dvakrat povzpela na najvišjo stopničko na evropski ravni. | Foto: Aleš Fevžer V konkurenci članic ukrivljenega loka se je Ana Umar že dvakrat povzpela na najvišjo stopničko na evropski ravni. Foto: Aleš Fevžer Na dogodku so se predstavile številne športne discipline, tudi lokostrelstvo. V tem športu je užitek in uspeh našla tudi 27-letna Koprčanka Ana Umer. "Če športnik uživa podporo, ima odprta vrata v vrhunski šport. Moji največji podporniki so domači, trener in ekipa, pa tudi prijatelji, ki so zelo razumevajoči do mojih obveznosti. Vsi so mi v veliko oporo in mi kot športnici vlivajo moč za napredek," pojasnjuje Ana in predvsem mladim v spodbudo dodaja: "Treba je vztrajati in slediti svojim sanjam." In kaj so Anine sanje? Olimpijske igre v Tokiu 2020.

Pomena vztrajnosti, podpore športnikov in spodbujanja aktivnega življenjskega sloga se zavedajo tudi v družbi The Coca-Cola Company. Ta ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem na svetovni ravni. S sklenitvijo štiriletnega sponzorstva z nacionalno olimpijsko organizacijo Coca-Cola v Sloveniji od leta 2017 širi olimpijski duh na slovenskih tleh in spodbuja aktivno športno udejstvovanje vseh generacij.

S pobudo #vednopodpiraj spodbuja slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki, pri uresničevanju sanj pa jih brezpogojno podpirajo tako v času vzponov kot padcev.

Več na: www.coca-cola.si.

 

 

Ne spreglejte